MENU

Κρίσιμο ραντεβού με τον Δήμαρχο Αθηναίων στο γραφείο του τελευταίου θα έχει ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πρόεδρος του Ερασιτέχνη. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 και αντικείμενο της κουβέντας τους θα είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την κατασκευή της «παναθηναϊκής πολιτείας» στον Βοτανικό.

Βασικός άξονας στην μεταξύ τους επικοινωνία είναι και η δρομολόγηση σύστασης της ομάδας εργασίας που έχει προαναγγείλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με ανθρώπους τόσο από τον Δήμο όσο και από πλευράς Παναθηναϊκού, η οποία ομάδα εργασίας θα αναλάβει να εξετάσει τις παραμέτρους της Διπλής Ανάπλασης. Μαζί με τους δύο άνδρες, παρόντες θα είναι και συνεργάτες τους οι οποίοι το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι σε διαρκή επαφή, προκειμένου να μην χαθεί χρόνος, αλλά να τεθεί ένα ξεκάθαρο διάγραμμα των ενεργειών,

Όσον αφορά την ομάδα εργασίας, θα έχει επικοινωνία με αρμόδια κυβερνητικά στελέχη για να «τρέξουν» οι εξελίξεις για το μεγαλόπνοο σχέδιο του Βοτανικού που θα οδηγήσει σε καλύτερες ημέρες το «τριφύλλι».

Σήμερα (10/7) η συνάντηση Γιαννακόπουλου - Μπακογιάννη για Βοτανικό