MENU

Με την παρουσία περίπου 500 φίλων του Ατρομήτου έγινε το πρώτο ραντεβού της χρονιάς στο Περιστέρι. Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά από κοντά το νέο ξεκίνημα του Ατρομήτου, τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα (Γιακουμάκη, Χαρίση, Βέλλιο) αλλά και τον Γιάννη Αναστασίου με τους συνεργάτες του.

🔵⚪️⚫️ Καλή αρχή Ατρομητάρα

Gepostet von Atromitistas am Montag, 24. Juni 2019

Μετά τις καθιερωμένες δηλώσεις, ακολούθησε προπόνηση, με τους φίλους των Περιστεριωτών να παρακολουθούν με αισιοδοξία την νέα προσπάθεια στην μετά εποχή Κάναντι. Αρχικά το λόγο πήρε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου Γιώργος Σπανός, ο οποίος τόνισε ότι μέχρι να φύγει η ομάδα για την Αυστρία θα γίνουν μία με δύο ακόμα μεταγραφές. Τη σκυτάλη πήρε ο Γιάννης Αναστασίου, για να ακολουθήσουν τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα και ο αρχηγός Χάβιέρ Ούμπιδες. Όλοι τους στάθηκαν στην Ευρώπη, τονίζοντας ότι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να προχωρήσει η ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπαν

Γιώργος Σπανός: «Οι στόχοι μας δεν αλλάζουν και είναι πάντα υψηλοί. Θέλουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα που θα μας δώσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Κύπελλο. Ο πιο άμεσος στόχος είναι η Ευρώπη και πρέπει να πιάσει επιτέλους ο κόπος μας τόπο. Εμείς θέλουμε να ενισχύσουμε όσο το δυνατό καλύτερα την ομάδα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιστεύω να έχουμε ολοκληρώσει μία με δύο μεταγραφές ακόμα. Θέλουμε να πάμε στην Αυστρία και να είμαστε στο 90% και από εκεί και πέρα θα δούμε τι κενά θα υπάρχουν και πως θα τα καλύψουμε. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, θα είναι πολύ ανταγωνιστικό με καλές ομάδες. Θα πρέπει να είμαστε συσπειρωμένοι για να αντέξουμε αυτό τον μαραθώνιο».

Γιάννης Αναστασίου: «Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που αναπτύσσεται και εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια και ήταν ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ. Θέλω να βάλω κι εγώ κάποια ληθαράκια για να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο η ομάδα. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, με καλή κυκλοφορία και πρέσινγκ, ταχύτητα και να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Θα παραμείνουμε περισσότερο σε φιλοσοφία του 4-3-3 και από εκεί και πέρα θα προσθέσουμε και κάποια κομμάτια για να γίνουμε καλύτεροι», ανέφερε ενώ για τις μεταγραφές είπε: «Στο επιθετικό κομμάτι είμαστε καλά, αλλά θέλουμε μία με δύο προσθήκες στο δημιουργικό, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ενίσχυση στην άμυνα αυτή τη στιγμή». Τελος για τον κόσμο του Ατρομήτου είπε: «Ο κόσμος είναι σημαντικός παράγοντας για την ομάδα και έχει δείξει ότι ειναι αναπόσπαστο κομμάτι. Τον θέλουμε κοντά μας γιατι ο Ατρόμητος είναι οικογένεια».

Απόστολος Βέλλιος: «Νιώθω πολύ χαρούμενος, αισιόδοξος και ανυπομονώ. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και παίζει Ευρώπη. Τα θέλω μου και τα θέλω της ομάδας κούμπωσαν. Ελπιζω να πάμε ακόμα καλύτερα φέτος».

Χάρης Χαρίσης: «Μόλις επικοινώνησαν οι άνθρωποι του Ατρομήτου μαζί μου ενδιαφέρθηκα κατευθείαν γιατί πρόκειται για μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και έχει στόχους. Θέλω να βρω τον εαυτό μου και να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει τους στόχους της. Η Ευρώπη είναι μεγάλο κίνητρο για μένα».

Πέτρος Γιακουμάκης: «Είναι μεγάλο βήμα για μένα ο Ατρόμητος. Θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στην Ευρώπη. Ο Ατρόμητος είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμα πιο ψηλά».

Χαβιέρ Ούμπιδες: «Είμαι χαρούμενος που είμαι ακόμα στον Ατρόμητο. Κοιτάω μόνο να δουλεύω όσο πιο σκληρά και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα. Νομίζω ότι φέτος ήρθε η ώρα για μια καλή παρουσία στην Ευρώπη. Τα προηγούμενα χρόνια κάναμε λάθη τα οποία πρέπει να τα διορθώσουμε. Μας έλειπε κάτι, το οποίο πρέπει να το βρούμε φέτος».

Ατρόμητος: Πρώτη με άρωμα Ευρώπης (pics+vid)
EVENTS