MENU

Νέα μπλεξίματα για τον Αμρ Ουάρντα που έχουν και πάλι... ροζ απόχρωση. Ο Αιγύπτιος άσος, κατηγορείται πως μαζί με τον Αχμέντ Χασάν και τους Μαχμούντ Χαμντί Αλ Γουένς και Αϊμάν Ασράφτου παρενόχλησαν γνωστό μοντέλο!

Ενα θέμα που απασχολεί στο σύνολό τους τα αιγυπτικά μίντια, αφού η καλονή Μερχάν Κέλερ που διαμένει στο Κατάρ, έβγαλε στη δημοσιότητα τα μηνύματα που τις έστελνε ο Ουάρντα. Σε αυτά, ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής την καλεί να έρθει στην Ελλάδα, ενώ μετά την αρνητική απάντηση που εισέπραξε έειξε να... ενοχλείτε.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει πάρει μεγάλη έκταση στην Αίγυπτο με τους αξιωματούχους της ομοσπονδίας να αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να αποβληθεί από την εθνική ομάδα ο Ουάρντα.

Μάλιστα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «Φαραώ», Χαβιέ Αγκίρε με δηλώσρις του τόνισε: «Τους ζήτησα να είναι συγκεντρωμένοι και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τέτοιες περιστάσεις. Δεν είναι θέμα ο σάλος που προκλήθηκε αλλά ο αντίκτυπος που έχει στην ομάδα. Και είναι σημαντικό να κλείσει αυτή η υπόθεση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Από την μεριά του, ο Ουάρντα έχει κλείσει τον λογαριασμό του στο Ιnstagram και απολογήθηκε λέγοντας ότι κάποιος τον χάκαρε.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Aρνητικός πρωταγωνιστής και πάλι ο Ουάρντα που κατηγορείται για νέο ροζ σκάνδαλο (pics)