MENU

Ενοχλούνται αφάνταστα τα επιτελεία Ολυμπιακού και ΑΕΚ, από τις αναφορές μας για την συμμαχία που δημιουργήθηκε για να αντιμετωπιστεί το… φαινόμενο ΠΑΟΚ. Πολύ θα ήθελαν οι δράσεις τους να μην βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αλλά μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί ότι οι καιροί άλλαξαν.

Είναι αλήθεια ότι ο οργανισμός του ΠΑΟΚ, δυσκολευόταν πριν από χρόνια να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά παρόμοιες καταστάσεις. Από τη μία η μόνιμη εσωστρέφεια και από την άλλη, η αδύναμη αγωνιστικά ομάδα, δεν άφηνε περιθώρια για να ασχοληθεί ο ασπρόμαυρος οργανισμός με το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με τις συμμαχίες, τις λυκοφιλίες, τις συμφωνίες πάνω ή κάτω από το τραπέζι. Ο ΠΑΟΚ είχε ένα σωρό προβλήματα να λύσει, του ήταν αδύνατο να παρακολουθήσει το παρασκήνιο για να αναδείξει τις εις βάρος του συμφωνίες – συμμαχίες. Κάποτε… Τώρα είναι όλα διαφορετικά και καλά θα κάνουν τα επιτελεία των συμμάχων να αντιληφθούν ότι εκείνες οι εποχές, πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Ο ΠΑΟΚ οργανώθηκε, οχυρώθηκε, ωρίμασε και μπορεί να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους τους ακόμα και όταν συνασπίζονται για τον αντιμετωπίσουν σαν εχθρό. Είναι θεμιτό να αισθάνονται Ολυμπιακός και ΑΕΚ μειονεκτικά απέναντι στον ΠΑΟΚ των δυο συνεχόμενων ΝΤΑΜΠΛ.

Είναι αθέμιτο να συμμαχούν για να «πολεμήσουν» τον κοινό εχθρό. Τον ΠΑΟΚ. Το γεγονός βαραίνει περισσότερο την ΑΕΚ που αρχικά είχε ταχθεί υπέρ της εξυγίανσης του ποδοσφαίρου. Στην πορεία βρέθηκε να βάζει πλάτη σε όσους αρχικά «πολέμησε», για να αλλάξει ο χάρτης του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Αντί λοιπόν να ενοχλούνται από τις επισημάνσεις μας για το χέρι… φιλίας που έτειναν στον Ολυμπιακό για να εκλέξουν αρχικά τον Μηνά Λυσσάνδρου πρόεδρο στη Super League και στη συνέχεια να προκαλέσουν τριγμούς στην ΕΠΟ, ας αναλογιστούν τι ακριβώς πρεσβεύουν, από πού ξεκίνησαν και εν τέλει, ποια ακριβώς θέλουν να είναι η ΑΕΚ στις συνειδήσεις των Ελλήνων φιλάθλων.

Με το ένα ή τον άλλο τρόπο, ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να αντιμετωπίσει την συμμαχία και να παραμείνει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, διεκδικώντας παράλληλα την ευρωπαϊκή του καταξίωση. Η δυναμική του Ιβάν Σαββίδη, η συσπείρωση όσων κινούνται εντός του ασπρόμαυρου οργανισμού και φυσικά οι δυνατότητες του αγωνιστικού τμήματος, είναι δεδομένα που δεν μπορούν να νικηθούν από συμμαχίες.

Θα σταθώ και στην υπόθεση Τζήλου. Οσο κι αν το θέλουν (όσοι το θέλουν), δεν πρόκειται να ξεχαστεί. Θα μείνουμε στις επάλξεις μέχρι να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη, οι φυσικοί και κυρίως οι ηθικοί αυτουργοί της εγκληματικής επίθεσης που δέχθηκε ο Λαρισαίος διαιτητής. Να είστε –είναι- σίγουροι ότι θα επιμείνουμε μέχρι τέλους. Πάψτε λοιπόν να μας κουνάτε απειλητικά το δάχτυλο. Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη και ποδόσφαιρο χωρίς εκφοβισμούς και θρασύδειλες επιθέσεις. Εσεις;

Η συμμαχία των εχθρών του ΠΑΟΚ και η υπόθεση Τζήλου
EVENTS