MENU

Ο Ανδρέας Τάτος είναι ένας από τους Έλληνες παίκτες που αγωνίζονται εκτός συνόρων και εμπλέκονται σε σενάρια επαναπατρισμού στο πλαίσιο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο η επιστροφή του άλλοτε ποδοσφαιριστή των Ολυμπιακού, Ατρόμητου και Άρη στην Ελλάδα, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη αν όχι απίθανη.

Ο λόγος;

Ο πρώτος έχει να κάνει με το συμβόλαιο του 30χρονου ποδοσφαιριστή που τον «δένει» με την Αλτάι (όπου μεταπήδησε τον περασμένο Γενάρη) μέχρι και το καλοκαίρι του 2020.

Και η τουρκική ομάδα δεν έχει καμία διάθεση να μπει στη διαδικασία της πρόωρης λύσης της συνεργασίας τους, υπολογίζοντας κανονικά στις υπηρεσίες του Έλληνα ποδοσφαιριστή και τη νέα χρονιά.

Ο δεύτερος (σοβαρός) λόγος αφορά το οικονομικό.

Ο Τάτος έχει συμβόλαιο με την Αλτάι που φτάνει τις 350.000 ευρώ και φυσικά δεν σκέφτεται να το…πετάξει, ούτε να το ακυρώσει για να γυρίσει στην Ελλάδα.

Συν τοις άλλοις, τα χρήματα που εξασφαλίζει στη γειτονική χώρα δεν πρόκειται να τα βρει στην πατρίδα από (σουπερλιγκάτες) ομάδες που θα έμπαιναν στη διαδικασία να…σκαλίσουν το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού του.

Τι ισχύει με τον Τάτο και το σενάριο του επαναπατρισμού