MENU

Στη Σούπερ Λίγκα, στον χειρότερο συνεταιρισμό του πλανήτη, αποφάσισαν να αναδείξουν λίγο την εμπορικότητα του προϊόντος και κινήθηκαν με βάση τις έρευνες που είχαν παραγγείλει πριν χρόνια αλλά τις είχαν στα συρτάρια.

Τι μπορούσε λοιπόν να συμβεί; Να μειωθούν οι ομάδες έτσι ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες να μην αποχαιρετήσει κάποια νωρίς, να υπάρξουν πλέι οφς με τον πρώτο μέσα και όχι εκείνη τη γελοιότητα που βλέπαμε παλιά και πλέι άουτ με αυτούς που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στη κατηγορία.

Δεν είναι και καμιά πυρηνική επιστήμη για αυτό και δεν έλεγα να ασχοληθώ. Μέχρι που διάβασα τις αγιογραφίες στον Λυσσάνδρου. Και αν ήταν μόνο αυτές, να πάει στον διάολο, συμπαθής μου είναι. Η αγιογραφία όμως για να στηθεί, πρέπει να υπάρχει και ο διάολος και σε αυτή την περίπτωση, τον ρόλο του πήρε ο ΠΑΟΚ.

Σέβομαι το ...κυβερνητικό ρεπορτάζ, αλλά έχω και το δικό μου. Χρόνια στο κουρμπέτι, ξέρω ποια είναι η στόχευση της ομάδας που γνωρίζω και ποια δεν είναι.

Για να τα βάλουμε σε μία σειρά λοιπόν. Ο ΠΑΟΚ όταν δεν ήθελε πλέι οφς, γνωρίζοντας πως οι καταστάσεις δεν ευνοούν τη διαδικασία, κινήθηκε και πέρασε τη θέση του στη Λίγκα. Ήταν η αρχική του θέση και την επέβαλε.

Όταν δημιουργήθηκαν οι συνθήκες, δηλαδή υπάρχει μία κανονικότητα στη διαιτησία και μειώθηκαν οι ομάδες, τότε επέλεξε την πρόταση του 1-6 έτσι ώστε να ανέβει ο δείκτης εμπορικότητας της Λίγκας.

Διάβασα λοιπόν, πως ο ΠΑΟΚ σύρθηκε (!!!) στη διαδικασία από τη στιγμή που ψήφισε αυτό που πραγματικά ήθελε εξ αρχής, ενώ δεν σύρθηκε πχ η ΑΕΚ που δεν στήριξε καν την πρότασή της. Παιδιά να οργανωθούμε λίγο. Δεν πρέπει να μπερδεύουμε τον κόσμο.

Ο Ολυμπιακός που ποτέ δεν ήθελε πλέι οφς όταν είχε τα κόζια, ξαφνικά πίεσε για την διαίρεση της βαθμολογίας και όχι τη μεταφορά της ως έχει στη διαδικασία των πλέι οφς. Αυτός έχει τη δική του φιλοσοφία, η οποία πήγε άκλαφτη.

Που θέλω να καταλήξω; Πως ο ΠΑΟΚ πάντοτε είναι η ομάδα που θέλει το αυτονόητο πρώτα για το προϊόν.

Θέλει VAR, θέλει πλέι οφς πάνω σε σωστή λογική, θέλει όσα προβλέπουν οι έρευνες.

Ο ΠΑΟΚ δεν ακολουθεί κανένα ρεύμα. Ο ΠΑΟΚ ορίζει το ρεύμα. Και είναι ο βασικός λόγος που βλέπουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Αυτό το ρεύμα θέλει να κόψει η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και για αυτό συμμάχησαν. Θα σου πούνε πως δεν, αλλά το πρωτοσέλιδο της Livesport για 9-8 στην εκτελεστική υπέρ της αποπομπής Περέιρα αυτό μας έδειξε. Το 9-8 βγαίνει μόνο μέσα από τη συμμαχία τους και καρφώθηκαν. Γιατί ξέρουμε πως αυτό έδινε το ρεπορτάζ εκείνη τη μέρα.

Η παρέμβαση της ΦΙΦΑ έκοψε την φόρα όλων, όμως η ρετσινιά έμεινε.

Επί της ουσίας λοιπόν, εγώ πραγματικά απορώ το πως πέρασε το 1-6 και όχι το 1-4, αφού οι αγιογραφίες άλλους εμφανίζουν ως πρωταγωνιστές.

Αυτή η επιλογή μας βόλευε ποδοσφαιρικά. Έχοντας στο δεύτερο μισό Μαουρίτσιο και Βιεϊρίνια, έχοντας διώξει από πάνω μας την όποια ευρωπαϊκή πίεση που θα έχουμε στην αρχή, θα μπούμε πολύ δυνατά στη τελική ευθεία. Και τα περισσότερα παιχνίδια στα πλέι οφς, είναι ξεκάθαρα υπέρ της ομάδας που δεν χάνει. Αρκεί να μη τα παίζει ο Κομίνης.

Ο ΠΑΟΚ σέρνει τον χορό και αυτοί χορεύουν
EVENTS