MENU

Ο ΑΡΗΣ οφείλει να είναι σε μεγάλο βαθμό ετοιμότητας την μέσα που η ομάδα θα αναχωρεί για την Ολλανδία. Η ετοιμότητα έχει να κάνει με πολλά και διάφορα ζητήματα από την οργάνωση σε όλους τους τομείς, τα γήπεδα, το αθλητικό κέντρο της ομάδας, το εξωαγωνιστικό τιμ (γιατροί, φυσιοθεραπευτές, μασέρ, φροντιστές, τμήαμ μάρκετινγκ, τμήμα επικοινωνίας, γραφεία και διάφορα άλλα). Το club έχει κάνει τεράστια βήματα προόοδυ, αλλά πάντα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και είναι βέβαιο ότι σταδιακά και η διοίκηση θα επενδύει σε ζητήματα που έχουν να κάνουν και με άλλα θέματα πέρα του αγωνιστικού ώστε να ενισχύει το αγωνιστικό.

Αυτή την περίοδο πέρα από όλα όσα...τρέχουν σε κάθε περίπτωση τα φώτα είναι στραμμένα στο ρόστερ. Στις μεταγραφικές κινήσεις. Στο ποιοι θα έρθουν και ποιοι θα φύγουν. Ήδη προπονητής και αθλητικός διευθυντής προχωράνε με ένα συγκεκριμένο πλάνο. Στην ουσία όμως του θέματος το πλάνο αυτό θα αρχίσει να...τρέχει από αύριο. Και στο...αύριο σημειώστε το ραντεβού ανάμεσα στον Θ. Καρυπίδη που επέστρεψε από την Κίνα και τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο. Ο τελευταίος έχει καταρτίσει το πλάνο του, έχει οριοθετήσει τους στόχους σε συνεργασία με τα “θέλω” του Σάββα Παντελίδη και αυτό που απομένει είναι είτε σε κάθε περίπτωση χωριστά, είτε συνολικά να υπάρχει το “ΟΚ” του ιδιοκτήτη με ότι αυτό συνεπάγεται για το...οικονομικό του πράγματος.

Ο ΑΡΗΣ έχει ήδη “κλείσει” την μία βασική θέση που έψαχνε με την απόκτηση του Ντάνιελ Σούντγκρεν και δεν αποτελεί μυστικό ότι θέλει την 1η Ιούλη το αργότερο να έχει στην Ολλανδία 4 βασικούς παίκτες συν φυσικά τους υπόλοιπους που λογίζονται ως ανάγκη της ομάδας. Ο ΑΡΗΣ ήδη κινείται για φορ ( το όνομα του Αλεξάντερ Γκερντ είναι ένα από αυτά που βρίσκονται στο τραπέζι), για ένα 8αρι, ένα εξτρέμ (ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με τον Ματέο) και ένα στόπερ (που θα γίνουν 2 αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Ρόουζ που πάντως αυτή την στιγμή έχει περισσότερες πιθανότητες επιστροφής στον ΑΡΗ).

Ήδη έχει υπάρξει οριστική συμφωνία με τον Μαρτίνεζ που είναι ο μοναδικός παίκτης που σίγουρα ανανεώνει το συμβόλαιό του με τον ΑΡΗ, ενώ το πιο δύσκολο κομμάτι της κουβέντας θα έχει να κάνει με τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο και δεν υπολογίζονται. Πέρσι πάντως ο Διαμαντόπουλος έφερε εις πέρας δύσκολες αποστολές...λύσεων συμβολαίων και θεωρώ ότι σε αυτό το κομμάτι το σημαντικότερο είναι να υπάρξει σεβασμός προς παιδιά που πρόσφεραν στην ομάδα, αλλά πλέον υπάρχει η απόφαση ότι αγωνιστικά χρειάζεται ένα διαφορετικό προφίλ παίκτη για τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουν να χτίσουν ο αθλητικός διευθυντής με τον προπονητή.

Η ουσία είναι ότι μετά το ραντεβού του Καρυπίδη με τον Διαμαντόπουλο η ΠΑΕ θα μπορεί να προβεί στο κομμάτι της υλοποίησης των μεταγραφών και των ανακοινώσεων, αλλά και σιγά, σιγά να σχηματοποιείται το ρόστερ της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Και το τελευταίο μπορεί να φέρει τον ενθουσιασμό εκείνο που θα...εκτινάξει τα εισιτήρια διαρκείας των οποίων η διάθεση έχει ξεκινήσει με άκρως ενθαρρυντικά μηνύματα.

Μετά την αυριανή κουβέντα των 2 αντρών και τις πράξεις που πρέπει να ακολουθήσουν είναι βέβαιο ότι ξεκινάει για τον φίλαθλο του ΑΡΗ η πιο ενδιαφέρουσα, αλλά και όμορφη περίοδος των τελευταίων ετών με την ελπίδα ότι η χρονιά που έρχεται θα είναι αντάξια της φανέλας αυτού του τεράστιου συλλόγου.

Οι μεταγραφές που... τρέχουν!
EVENTS