MENU

Οι οπαδοί του καλού θεάματος και των συγκινήσεων φίλοι μου περιμένουν με κομμένη την ανάσα να ολοκληρωθούν επιτέλους οι διοργανώσεις της πλάκας για να ξεκινήσει η μητέρα των μαχών. Μετά τη Eurovision, τον τελικό του Final 4 και του Τσάμπιονς Λιγκ έρχεται μια τιτανομαχία που θα γράψει ιστορία. Ο Κώστας Νικολακόπουλος αποκάλυψε πρώτος την είδηση της χρονιάς: «Ο Ολυμπιακός στις τέσσερις πιο άτυχες ομάδες φέτος στην Ευρώπη!». Έντονη κινητικότητα επικρατεί στις τάξεις του Alpha μετά την αποκάλυψη-βόμβα του Νικολακόπουλου.

Ήδη ο Σρόιτερ ψάχνει εστιατόριο στο Μικρολίμανο για μια συμπληρωματική ερώτηση στον πρόεδρο για το πώς προλαβαίνει να είναι εφοπλιστής, δημοτικός σύμβουλος, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ιδρυτής του Χάρβαρντ και ιδιοκτήτης της αρμάδας που κατέκτησε τον τίτλο της πιο άτυχης ομάδας του 2019.

Και αν νομίζετε ότι είναι εύκολο να κατακτήσει κάποιος το συγκεκριμένο τρόπαιο, μάλλον δεν ξέρετε τα ονόματα των ανταγωνιστών του:

«Τι κοινό έχει ο Ολυμπιακός, η Μπενφίκα, η Λίβερπουλ κι η Άϊντχόβεν; Διεκδικούν τον άτυπο τίτλο της πιο άτυχης ομάδας φέτος στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!». Νέα τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό σε μια χρονιά που έχει κατακτήσει πιο πολλές κούπες και απ’ τον Λουμίδη παπαγάλο. Μετά τον τίτλο της καλύτερης μπάλας και το πρωτάθλημα τελικών τώρα διεκδικεί και το τρόπαιο της σπουδαιότερης διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μόλις ολοκληρωθεί ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ των τυχερών θα ξεκινήσει το Final 4 της Gkantemis League με τη συμμετοχή των 4 ομάδων που κάνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μοιάζει Γκαστόνε μπροστά τους:

«Πρόκειται για τις τέσσερις ομάδες που έφεραν τα καλύτερα αποτελέσματα στα πρωταθλήματα τους, χωρίς όμως να κατακτήσουν το πρωτάθλημα! Πολύ απλά, γιατί υπήρχαν τέσσερις άλλες ομάδες που έφεραν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα». Πρώτη χρονιά που συμβαίνει τέτοιο πράγμα στα παγκόσμια χρονικά.

Γιατί τα προηγούμενα χρόνια οι πρωταθλητές έφερναν πάντα χειρότερα αποτελέσματα από τις ομάδες που τερμάτιζαν στην δεύτερη θέση γι’ αυτό δεν είχε ασχοληθεί και δεν το είχε σχολιάσει ο Νικολακό.

Ήδη το φαινόμενο εξετάζεται από τους επιστήμονες μαζί με εκείνο της κλιματικής αλλαγής και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το μέγεθος του σκανδάλου.

Δεν είναι κάτι που μπορεί να περάσει στα ψιλά φίλοι μου και με το δίκιο του το αναδεικνύει ο Νικολακόπουλος, γιατί είναι καιρός να αναγνωρίσει η ΟΥΕΦΑ το δίκιο του εργάτη (της ενημέρωσης). Όλοι ξέρουν άλλωστε ότι μετά την πτώση της επενδυτικής οργάνωσης της γκρανκάσας, ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζουν 11 εναντίον 11 και στο τέλος βγαίνει καλύτερος δεύτερος στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός. Δεν πρέπει δηλαδή να επιβραβεύεται γι’ αυτό;

Όχι ότι τα ‘χει ανάγκη ο πρόεδρος τα λεφτά γιατί όπως είπε στον Σρόιτερ έχει ήδη βάλει 100 μύρια από τη δεξιά του τσέπη με το που μπήκαν τα 150 στην αριστερή. Κόβει 2 air condition από τη ΝΔ και 17 χορηγούμενες τη μέρα και βγαίνει η σεζόν.

Το ηθικό κομμάτι της επιβράβευσης είναι αυτό που μετράει γιατί εδώ υπάρχουν στοιχεία και ολόκληρη βαθμολογία: «Όπως βλέπουμε ο Ολυμπιακός έχει τα καλύτερα αποτελέσματα μετά από μόλις πέντε ομάδες (ΠΑΟΚ, Ερυθρός Αστέρας, Σαχτάρ, Γιάνγκ Μπόϊς, Σλόβαν) και είναι μαζί με την Μπενφίκα στην έκτη θέση αυτής της άτυπης κατάταξης, με την πρώτη 12άδα να συμπληρώνεται από τη Σίτι, τον Άγιαξ, τη Σάλτσμπουργκ (23-5-2), την Ντινάμο Ζάγκρεμπ (27-5-2) και την Πόρτο, …».

Τώρα που πείστηκαν και οι πλέον δύσπιστοι ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε με το σπαθί του και τον τίτλο του πρωταθλητή ατυχίας 2019 ο Κώστας Νικολακόπουλος ετοιμάζει άλλα 9 άρθρα - φωτιά με τα νέα επιτεύγματα της φετινής υπερομάδας του Μαρτίνς. Το Blog τα εξασφάλισε και σας τα παρουσιάζει πριν δημοσιευτούν:

1. Ο Ολυμπιακός στις τρεις πιο ματιασμένες ομάδες φέτος στην Ευρώπη! Άναυδος ο Νίκος Χορταρέας με το μεγάλο ευρωπαϊκό δρόμο που είδε στο φλιτζάνι του Φορτούνη ότι δεν διάβηκε ο θρύλος (πριν του πέσει απ’ τα χέρια για να πάρει πέναλτι).

2. Καλύτερη ομάδα στον κόσμο ο Ολυμπιακός στο διάστημα «10 λεπτά πριν ξεκινήσει το ματς- σέντρα της αναμέτρησης»

3. Η άμυνα του Ολυμπιακού στις 3 κορυφαίες του Κόπα Λιμπερταδόρες. Κράτησε το μηδέν στα αυτογκόλ ο Βούκοβιτς.

4. Παγκόσμιος θαυμασμός για τον κέρβερο Σα! Κράτησε απαραβίαστη την εστία του σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος (από το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα μέχρι και το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων)

5. Ούρλιαζε η Λίτσα Πατέρα: «Λίβερπουλ και Ολυμπιακός στον τελικό των ομάδων με ανάδρομο Ερμή σε τετράγωνο με τον Κρόνο και ολόγιομο Πλούτωνα»

6. Πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη ο Χασάν……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

(αν το τέρμα είχε άλλους 45 πόντους).

7. Παραμιλάει όλη η υφήλιος με τη νέα διπλή επιτυχία Ολυμπιακού. Καλύτερος ρολίστας στην Ευρώπη ο Καμαρά και παρολί-στας ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

8. Πρώτος με 49/49 στο «Μάντεψε την ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου» ο πρόεδρος. Τρέλα και στο σαζάμ. Βάζεις μια πρόταση απ’ τις απαντήσεις του προέδρου και σου βγάζει αυτόματα Λεωνίδα Βελή «Συλλαβιστά, ψιθυριστά γιατί πονάω»

9. Σαρώνει: Πρώτος με διαφορά ο Ολυμπιακός στη βαθμολογία των παιχνιδιών που δεν ξεκίνησαν ή δεν τελείωσαν ποτέ. Μόνο από ενστάσεις και ρολά ταμειακής έχει συγκεντρώσει πιο πολλούς βαθμούς και απ’ την Τάμτα στη Eurovision.

Παγκόσμιος θαυμασμός: Στις 4 πιο άτυχες ομάδες της Ευρώπης ο Ολυμπιακός