MENU

Η λήξη του πρωταθλήματος πολύ νωρίς, αλλά και η έναρξη της νέας σεζόν στα μέσα Ιούνη αλλάζει σε μεγάλο βαθμό τις συνήθειες των φίλων του ΑΡΗ. Θα σημειώσει κάποιος ότι από πέρσι στην ουσία επέστρεψαν στην... κανονικότητα καθώς για 4+ χρόνια ήταν...αλλού.

Πλέον οι συζητήσεις έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο, την ανακατασκευή του Κλ. Βικελίδης και τα...διαρκείας! Ο οπαδός του ΑΡΗ μετά από αρκετά χρόνια ανέκτησε την εμπιστοσύνη του στην διοίκηση, δεν γκρινιάζει για τον αθλητικό του διευθυντή, πιστεύει σε μεγάλο βαθμό στον προπονητή, αναγνωρίζει ότι έχει καλό υλικό και οι κουβέντες του περιστρέφονται πώς θα γίνει καλύτερο και ψάχνεται για το διαρκείας του.

Μετά από πολλά χρόνια και με βάση τον πολύ καλό δεύτερο γύρο που πραγματοποίησε η ομάδα, ο Αρειανός ψάχνει να βρει την θέση του στο Κλ. Βικελίδης και είναι αλήθεια ότι τα κίνητρα είναι πολλαπλά. Από το βράδυ της Παρασκευής έγιναν περισσότερα καθώς οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας που ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι κάτι παραπάνω από προσιτές. Όταν με 140 ευρώ μπορείς να δεις όλα τα παιχνίδια της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά και τα 2 πρώτα ευρωπαικά (εφόσον με το καλό περάσει η ομάδα από τον β προκριματικό γύρο) τότε δεν τίθεται οικονομικό θέμα. Αν κάποιος δεν μπορεί να διαθέσει αυτό το ποσό που θα το έδινε ακόμα και αν έβλεπε τα παιχνίδια στο σπίτι του και αγόραζε ένα φρέντο καπουτσίνο με...κανέλα για να πιει τότε πολύ απλά δεν αποτελεί οπαδό της ομάδας και κάλλιστα μπορεί να βρεθεί σε 4-5 μεμονωμένα παιχνίδια μέσα στην σεζόν. Και αυτά τα 4-5 στην ουσία θα τα...πληρώσει όσο ένα διαρκείας αν είναι τα...ντέρμπι.

Ο κόσμος του ΑΡΗ πέρασε πάρα πολλά και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να του κουνάει το δάκτυλο ή να του κάνει λόγο για...πρέπει. Φέτος όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην είσαι στο γήπεδο. Δεν υπάρχει κανένας ανασταλτικός παράγοντας.Κάθε άλλο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πάρεις θέση με τα κιτρινόμαυρα δίπλα στον συναρειανό σου.

Όποιος φέτος δεν είναι στο γήπεδο-πέρα από σεβαστές εξαιρέσεις στον κανόνα που δικαιολογούνται-πολύ απλά δεν μπορεί ούτε να γκρινιάζει, ούτε ακόμα περισσότερο να...απαιτεί. Ήδη οικονομικά έχει γίνει υπέρβαση διοικητικά με τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί την τελευταία 4ετία και προφανώς έπαιξαν τον πλέον καθοριστικό ρόλο ώστε ο ΑΡΗΣ να είναι σε θέση Ευρώπης και να μην απασχολεί αν θα αδειοδοτηθεί ή όχι, αλλά να το θεωρούμε κάτι απολύτως δεδομένο και βέβαιο.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι πλέον από το μέγεθος της βοήθειας του κόσμου θα εξαρτηθεί και η αντίστοιχη συμμετοχή του Θ.Καρυπίδη στο εγχείρημα πέρα βεβαίως από τα ήδη προαναγγελθέντα όπως η ΑΜΚ 1εκ ευρώ που ήδη τρέχει. Το σλόγκαν άλλωστε είναι ανάλογο: Together we rise”.

Έφτασε ξεκάθαρα η ώρα του κόσμου του ΑΡΗ. Και αν την χρονιά που ολοκληρώθηκε η ομάδα ήταν 3η στα εισιτήρια, αναλογιστείτε τι μπορεί να συμβεί αν η αγωνιστική υπέρβαση ξεκινήσει με επιτυχία στην Ευρώπη. Αγωνιστικά όμως θα μπορούμε αν πούμε περισσότερα όταν στα μέσα Ιούνη θα έχουμε πιο σαφή άποψη για το ρόστερ της ομάδας που σιγά-σιγά θα έχει σχηματιστεί.

Ως τότε επιτρέπεται στον Αρειανό να...απασχολείτε με διαρκείας, τις αθλητικές εγκαταστάσεις και την αγορά της φανέλας που θα φοράει στο γήπεδο, αλλά και να βγάλει το διαβατήριο για τα ευρωπαικά του ταξίδια. Το δικαιούται περισσότερο από κάθε άλλον...

Ώρα να μιλήσει και ο κόσμος...
EVENTS