MENU

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του Ματέο Γκαρσία στον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Αργεντινού με την Λας Πάλμας να ζητά χρόνο για να δώσει την οριστική της απάντηση.

Οι «κιτρινόμαυροι» φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν ακόμα και 1.500.000 για την απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού. Παρόλα αυτά η υπόθεση του μόνο εύκολη δεν είναι καθώς ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους με την Λας Πάλμας να ψάχνει την καλύτερη συμφωνία.

Στο στρατόπεδο του Άρη, αναμένεται να περιμένουν την οριστική απάντηση των Ισπανών καθώς η περίπτωση του Ματέο Γκαρσία θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και τον υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό. Διότι ένα μεγάλο μέρος του μπάτζετ θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά του Αργεντινού.

Σε περίπτωση που έρθει αρνητική απάντηση από την Λας Πάλμας, οι «κιτρινόμαυροι» θα στέψουν την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις εξτρέμ ώστε να καλυφθεί άμεσα το κενό του Γκαρσία, χωρίς όμως να αναμένονται μεγάλες αλλαγές στην συγκεκριμένη θέση.

Οι άνθρωποι του Άρη αναμένεται να ρίξουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενίσχυση της επίθεσης, κάνοντας μια κίνηση από το «πάνω» ράφι που θα δώσει ταυτόχρονα περισσότερες λύσεις στον Σάββα Παντελίδη.

Ο Γκαρσία που θα «κρίνει» τον σχεδιασμό του Άρη