MENU

Ο Κυριάκος Κυριάκος, σημείωσε ότι του χρόνου θα στηθεί ακόμη καλύτερη φιέστα, με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδη να διαθέτει όσα χρήματα χρειάζονται για να υπάρχει το ανάλογο αποτέλεσμα, ενώ στάθηκε και στην άψογη παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Βεργινά Τηλεόραση»:

Για την φαντασμαγορική φιέστα που στήθηκε: «Ήταν χειρότερη φιέστα από αυτήν που θα γίνει του χρόνου, με το επόμενο πρωτάθλημα! Ο Ιβάν Σαββίδης δεν ασχολήθηκε με το πόσα χρήματα θα στοιχίσει, αλλά ήθελε να γίνει αυτό που έγινε, θέλαμε να ταξιδέψουμε σε 4 διαστάσεις, να συνδυάσουμε το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον και από όλες τις πλευρές του κόσμου να γίνει σύνδεση με τον ΠΑΟΚ”.

Πάνω στο πούλμαν τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά, πιο χαλαρά, ήταν αυθόρμητη η κατάσταση, υπήρχε το ξέσπασμα των παικτών, ο χαβαλές, κάναμε τη διαδρομή Τούμπα-Λευκός Πύργος σε 3,5 ώρες, αλλά κανένας δεν κουράστηκε, το αντίθετο μάλιστα».

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Εάν έβαζα ένα τίτλο θα ήταν «Δικαίωση» και ίσως λίγο «εκδίκηση» προς αυτούς που ήθελαν να αμαυρώσουν τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ και να υποτιμήσουν τη δυναμική του, να ακυρώσουν την περσινή πορεία που του έκλεψαν το πρωτάθλημα. Το είπαμε στα παιδιά πριν το ματς: «Σας ζητάμε συγγνώμη για πέρσι, για την κλοπή που σας έκαναν κάποιοι άλλοι και σε λίγη ώρα, μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού, θα πανηγύριζαν διπλά». Τους είπαμε ότι θα τους αποζημιώσουμε για όλα στη φιέστα και έτσι έγινε».

Για την δουλειά που χρειάστηκε για την φιέστα: «Φοβερή δουλειά για να οργανωθεί η φιέστα και από τον κ. Αρωνιάδη, αλλά και όλους τους συνεργάτες της ΠΑΕ, δεδομένου ότι το χρονικό διάστημα ήταν πολύ μικρό και ο Φωκάς Ευαγγελινός που ανέλαβε το όλο σκηνικό, έκανε φοβερή δουλειά. Ήρθαν 3 ημέρες πριν τη φιέστα, εγκαταστάθηκαν εδώ και πετύχαμε».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος ήταν άψογος, αν και η Τούμπα είναι δύσκολο γήπεδο, δεν υπάρχουν ζώνες προελέγχου και όλα αυτά που είναι απαραίτητα και το μόνο που με στεναχώρησε ήταν ότι κάποιοι μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έφτασαν πίσω από τους βετεράνους και ευτυχώς δεν έγινε τίποτα, αλλά εμείς θέλαμε να τους τιμήσουμε αυτούς τους ανθρώπους με άλλο τρόπο. Κάποιοι δεν μπορούν να κρατηθούν, αυτό χρειάζεται βελτίωση…».

Για τους επόμενους στόχους του ΠΑΟΚ: «Τώρα έχουμε μπροστά μας τον ημιτελικό του κυπέλλου, ήδη πανηγυρίσαμε πάρα πολύ και πρέπει να προσγειωθούμε, να προκριθούμε στον τελικό και να κάνουμε Καλό Πάσχα».

Για το δικό του μέλλον στον σύλλογο: «Είναι η τελευταία μου χρονιά στον ΠΑΟΚ, ως υπεύθυνου επικοινωνίας, είμαι 20 χρόνια και είναι ήδη πολλά, μέσα από αυτή τη διαδρομή κέρδισα την εκτίμηση πολλών ανθρώπων, το έχω συζητήσει με τον Ιβάν Σαββίδη και μου είπε ότι εάν τελειώσω από αυτή τη θέση, υπάρχει ένα άλλο πόστο για μένα, αυτό το συζητάμε. Πρέπει όμως να σταματήσουμε την εμπλοκή στους πολέμους, να σταματήσει αυτό για το καλό των συλλόγων και να αλλάξει επίπεδο το ποδόσφαιρο».

Κυριάκος: «Δικαίωση για τον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, ακόμη καλύτερη φιέστα του χρόνου»
EVENTS