MENU

Συγκίνηση, πάθος, λύτρωση, ευτυχία, τρέλα, μερικά από τα συναισθήματα που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο μυθικό video της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τα... παρασκήνια από την ιστορική -πλέον- αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ένας αγώνας που θα περάσει στην αιωνιότητα και δεν θα σβηστεί ποτέ από την μνήμη όσων το έζησαν στο γήπεδο ή το παρακολούθησαν από την τηλεόραση. Το PAOK TV σας παρουσιάζει το παρασκήνιο του αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας για την 29η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Μετά από 34 χρόνια μάχης και αναμονής ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και κατέκτησε πανάξια τον τίτλο του πρωταθλητή.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου επικράτησε με 5-0 του Λεβαδειακού, κατέκτησε μαθηματικά την κορυφή της φετινής Super League Σουρωτή και έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει ένα μαγικό ασπρόμαυρο πάρτι.

Συγκίνηση, πάθος, λύτρωση, ευτυχία, τρέλα. Μία έκρηξη συναισθημάτων που περίμενε ένας ολόκληρος λαός.

Η παρακάμερα του PAOK TV κατέγραψε με όλα της τα μέσα το παρασκήνιο του αγώνα. Η άφιξη της ομάδας εν μέσω αποθέωσης, η υποδοχή από τον Ιβάν Σαββίδη και το καθιερωμένο τελετουργικό, η επανεμφάνιση τουΜαουρίσιο στην Τούμπα μετά τον τραυματισμό του, η αποθέωση και απίστευτες στιγμές με τον Βιεϊρίνια , οι αντιδράσεις την ώρα του αγώνα και το ξέσπασμα στο φινάλε.

Δείτε όλα όσα δεν κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός ΕΔΩ

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ: Μία έκρηξη συναισθημάτων που περίμενε ένας ολόκληρος λαός (vid)