MENU

Με δήλωσή του στο SDNA το περασμένο Σάββατο, ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας είχε αποκαλύψει την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρική καρέκλα της Λίγκας, στην περίπτωσή βέβαια που τον θεωρούσαν ως μία λύση κοινής αποδοχής.

Κάτι τέτοιο είναι αρκετά πιθανό να συμβεί, καθώς τη δεδομένη στιγμή ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου προβάλλει ως το επικρατέστερο πρόσωπο για να πάρει το χρίσμα της διαδοχής του Βαγγέλη Μπαταγιάννη.

Τα πάντα βέβαια θα εξαρτηθούν από τις τελικές αποφάσεις που θα πάρουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Πέμπτης (11/4) η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ κίνησε θέμα υποψηφιότητας του Μηνά Λυσάνδρου για την προεδρία του Συνεταιρισμού, με αποτέλεσμα το πρωί της επόμενης μέρας να θέσει θέμα υποψηφιότητας και ο Μάκης Γκαγκάτσης από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Μέσα σε όλα αυτά βέβαια, έχουμε και την πιθανότητα να διεκδικήσει την προεδρική καρέκλα της διοργανώτριας και η αντιπρόεδρος του Ατρομήτου, Κάτια Κοξένογλου.

Αποτέλεσμα αυτών ήταν να υπάρχουν έντονες διεργασίες τα τελευταία 24ωρα για το τι μέλλει γενέσθαι στη Λίγκα. Η περίπτωση, πάντως, του Πανουργιά Παπαϊωάννου προβάλει ως μία λύση κοινής αποδοχής, που θα είχε τη στήριξη όλων (ή τουλάχιστον της πλειονόητας) των ομάδων και θα μπορούσε να οδηγήσει τη Superleague στην επόμενη μέρα χωρίς τριβές και διενέξεις.

Τι απομένει πλέον για να ξεκαθαρίσει αν θα διεκδικήσει την προεδρία ο ιδιοκτήτης της Λαμίας; Το αν θα αποσύρει την υποψηφιότητα του Μηνά Λυσάνδρου η ΑΕΚ, κάτι που αναμένεται να γίνει γνωστό τις επόμενες ώρες. Εφόσον συμβεί αυτό, τότε όλα δείχνουν ότι θα πάμε σε λύση κοινής αποδοχής...

Πανουργιάς for… president!