MENU

Επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού στη Χαλκίδα, σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες από μια μικρή ομάδα οπαδών του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του eviazoom.gr, 6-7 άτομα με κράνη βρέθηκαν μεσάνυχτα έξω από το κτίριο που στεγάζεται ο «πράσινος» σύνδεσμος και ακριβώς από κάτω τα γραφεία του «Χαμόγελου του Παιδιού», εκτοξεύοντας φωτοβολίδες και σπάζοντας παράλληλα τζάμια και σταθμευμένα αυτοκίνητα. Μάλιστα, από τις φωτοβολίδες προκλήθηκε και μικρής έκτασης πυρκαγιά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» η οποία έσβησε αμέσως πριν εξαπλωθεί.

«Ευτυχώς δεν ήταν σε ώρα που να είναι άνθρωποι μέσα. Έχουν γίνει άλλες δύο επιθέσεις με μπογιές στο κτίριο και άλλη μία επίθεση με φωτιά στη πόρτα της εισόδου. Όλες οι επιθέσεις έχουν γίνει αυτό το χρόνο...» ανέφερε η Συντονίστρια Στερεάς Ελλάδας του «Χαμόγελου του Παιδιού», Λία Κιλιμπέρη.

Από την πλευρά του, κάτοικος της περιοχής ανέφερε για το περιστατικό: «Μας τα διέλυσαν τα αμάξια, 6 αμάξια στη σειρά, όσα ήταν στην άκρη παρκαρισμένα κατά μήκος του δρόμου. Ακούσαμε θόρυβο πολύ το βράδυ, φωτοβολίδες, καπνούς και κατεβήκαμε κάτω και βρήκαμε τα αυτοκίνητα μας διαλυμένα.»

Τις έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας.

Επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού σε «πράσινο» σύνδεσμο στη Χαλκίδα – έσπασαν το «Χαμόγελο του Παιδιού»!