MENU

Μπορεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ να σημείωσε το παρθενικό γκολ με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ στο πρόσφατο (9/3) παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Χαλ Σίτι, ωστόσο αυτό δεν φτάνει από μόνο του για να καθιερώσει τον Ιρανό επιθετικό στην ενδεκάδα, ούτε όμως και στο ρόστερ της αγγλικής ομάδας.

Το καλοκαίρι είναι κοντά και παρά το γεγονός πως ο 28χρονος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Νότιγχαμ μέχρι το 2020 (με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο) πολύ δύσκολα θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης προκειμένου να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η Φόρεστ.

Ο κόουτς Μάρτιν Ο΄Νιλ κάθε άλλο παρά δείχνει να «καίγεται» για την παραμονή του Ιρανού επιθετικού Ο Ανσαριφάρντ επί των ημερών της θητείας του στη Νότιγχαμ, δεν κατάφερε να πάρει το χρόνο συμμετοχής που ήθελε και περίμενε όταν μετακόμιζε στο Νησί.

Η αλήθεια είναι πως πέρασε δύο μήνες ταλαιπωρίας μέχρι ωσότου εκδοθεί η άδεια εργασίας που άναψε το «πράσινο φως» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του από τον Ολυμπιακό στην Νότιγχαμ κι αυτή η καθυστέρηση τον πήγε πολύ πίσω από αγωνιστικής πλευράς.

Ο πρώην τεχνικός της Φόρεστ, Αϊτόρ Καράνκα δεν πόνταρε πάνω του, ενώ το ίδιο συμβαίνει λίγο έως πολύ και με τον Ο΄Νιλ στον πάγκο.

Κι όλα αυτά, την στιγμή που στην αγγλική πιάτσα των ατζέντηδων έχει αρχίσει να κυκλοφορεί εσχάτως το σενάριο της επιστροφής του Ιρανού φορ το προσεχές καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Όχι όμως για λογαριασμό του Ολυμπιακού (το ελληνικό «αδερφάκι» της Νότιγχαμ) αλλά του Άρη, που σύμφωνα μάλιστα με όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, ψάχνεται από τώρα για την απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου φουνταριστού με φόντο το καλοκαιρινό παζάρι και τον μεγαλομέτοχο των «κιτρίνων», Θεόδωρο Καρυπίδη να΄χει αναλάβει «επ΄ώμου» την συγκεκριμένη υπόθεση.

Το κατά πόσον τώρα οι Άγγλοι agents θα πέσουν ή όχι μέσα και ο Άρης πράγματι ενδιαφέρεται και θα κινηθεί για την απόκτηση του Ανσαριφάρντ, είναι κάτι που θα φανεί σε βάθος χρόνου.

Κλείνοντας, αποθηκεύστε και και δύο (σημαντικές) λεπτομέρειες που αφορούν τον Ιρανό φορ.

1) οι ετήσιες (καθαρές) αποδοχές του στη Νότιγχαμ κυμαίνονται στις 500.000 ευρώ.

2) το τελευταίο χρονικό διάστημα έπαψε να συνεργάζεται με τον agent Ρέζα Φαζέλι που τον έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιώνιου το καλοκαίρι του 2015 και αποτελούσε μέχρι πρότινος τον εκπρόσωπό του.

Στην ατζέντα του Άρη ο Καρίμ Ανσαριφάρντ!