MENU

O ΑΡΗΣ έχει μπροστά του 6 παιχνίδια μπροστά του και κρατάει 100% την...ευρωπαική του τύχη στα χέρια του. Ο στόχος φυσικά και πρέπει να είναι 6 νίκες, αλλά κάνοντας μία πρόβλεψη θα σημειώσω ότι οι 16 από τους 18 βαθμούς του φτάνουν για να κατακτήσει την 4η θέση. Σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι εύκολο αυτό, αλλά έχει την ευκαιρία του με τον Ατρόμητο εντός έδρας να διεκδικήσει ότι μπορεί περισσότερο.

Πάντα με γνώμονα και το γεγονός ότι ο Παναθηναικός δεν θα παίξει στην Ευρώπη ο ΑΡΗΣ έχει από την μία το μυαλό του στον Ατρόμητο που βρίσκεται 6 βαθμούς πάνω, αλλά με ΑΕΚ, ΟΣΦΠ μπροστά του και αγώνα στο Βικελίδης και τον Παναιτωλικό από κάτω που έχει πρόγραμμα κάτι παραπάνω από δύσκολο.

Η λογική λέει ότι ο ΑΡΗΣ δεν θα έχει πρόβλημα για την πέμπτη θέση, εκτός αν αυτοκτονήσει. Σε κάθε περίπτωση για να την...σφραγίσει χρειάζεται τα 2 ματς με Απόλλωνα την Δευτέρα και ΟΦΗ μετά την διακοπή, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι εφόσον είναι απαραίτητο με την αδιάφορη Ξάνθη τελευταία αγωνιστική δεν θα έχει προβλήματα.

Το ζητούμενο όμως είναι η 4η θέση, ώστε να παρακολουθήσεις...σταυροπόδι και τον τελικό του κυπέλλου σε περίπτωση, που βρεθούν εκεί είτε ο Αστέρας, είτε η Τρίπολη. Ακόμα και αυτό όμως θα το σε μεγάλο βαθμό την μέρα που θα παίξει με τον Ατρόμητο.

Την Δευτέρα, λοιπόν, ο ΑΡΗΣ έχει ένα ματς που είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο γιατί ο Απόλλωνας θα έρθει για ταμπούρι και τον βαθμό. Θα έρθει για να κάνει ζημιά και έχει μάλιστα πολλά κίνητρα. Καταρχήν βαθμολογικό. Όσοι δεν το γνωρίζετε χρειάζονται 12 βαθμοί για να εισπράξεις τα χρήματα από τα τηλεοπτικά. Λείπουν 2 και φυσικά κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα στην Ριζούπολη. Οι παίκτες του έχουν τεράστιο κίνητρο για την επόμενη μέρα τους και έρχεται και η...τιμωρία από την Λίγκα.

Πήγαν και όρισαν το ματς Δευτέρα ενώ ο ΑΡΗΣ έχει 4 διεθνείς. Και βέβαια η ΕΠΟ ήταν φυσιολογικό να δεχθεί οι Σιώπης, Βαλεριάνος να ενσωματωθούν αντί για τις 1830 στις 2330 της Δευτέρας, αλλά δύο βασικότατα στελέχη όπως ο Κόρχουτ και ο Μπάσα θα πρέπει να απουσιάσουν. Αυτό προκαλεί φυσικά αθέμιτο ανταγωνισμό. Πέρα του ότι και η ίδια η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έπρεπε να αντιδράσει εγκαίρως, είναι αδιανόητο να ορίζεται ματς Δευτέρα ομάδας με 4 διεθνείς. Σκεφτείτε τι θα έγραφαν για τον συμπολίτη αν όριζαν το Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ την Δευτέρα. Φυσικά ορίστηκε Σάββατο για να ξεκουραστούν και μία μέρα τα παιδιά πριν πάνε στις Εθνικές τους.

Σκεφτείτε τι θα έλεγε ο ΟΣΦΠ για τον Γκαγκάτση ή ο ΠΑΟ αν έπαιζαν αυτοί Δευτέρα. Τι φασαρία θα έκανε η ΑΕΚ. Οπότε; ΑΡΗΣ. Το ματς γίνεται ακόμα πιο δύσκολο με αυτές τις απώλειες και ο ΑΡΗΣ πρέπει να το κάνει εύκολο.

Σε αυτά τα ματς ο προπονητής πρέπει να “κρατήσει” τους παίκτες του. Σε αυτό το ματς έχει πάρα πολύ δουλειά ο Παντελίδης και πρέπει οι παίκτες του ΑΡΗ να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Πρέπει το μυαλό τους να είναι σε τέτοιο επίπεδο αντίληψης ώστε να παρουσιαστούν όπως πρέπει. Δεν χρειάζεται να μιλήσεις στον παίκτη για το ματς στην Ξάνθη που δεν υπάρχει αύριο ή στην Τρίπολη που θεωρείται πολύ δύσκολο ή με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Με τον...τελευταίο πρέπει ο παίκτης να μπει και να παίξει σα να παίζει με τον πρώτο. Αν το κάνει αυτό ο ΑΡΗΣ θα κερδίσει και εύκολα. Αν όχι τότε έχει πάρα πολλά να χάσει. Για αυτό χρειάζεται προσοχή, συγκέντρωση και καλή απόδοση ώστε να προστεθούν 3 ακόμα βαθμοί...

Την Δευτέρα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι. Κάντε το εύκολο...

ΥΓ1 Γκολ ο Γιουνές, λέω εγώ...

ΥΓ2 Συγχαρητήρια στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Μετά την επική απόφαση για τις μολότοφ στο παιχνίδι κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ, πλέον το μπινελίκι μπορεί να... πάει σύννεφο. Αν βέβαια αντί για τον Λουτσέσκου και τον Ουάρντα ακριβώς τα ίδια τα έκαναν ο Παντελίδης και πχ ο...Γιουνές θα ζητούσαν ορισμένοι το κεφάλι τους. Τώρα απλά το παίζουν...Μιραλάς!

Το πιο... δύσκολο παιχνίδι!
EVENTS