MENU

Τα σημάδια είναι ανησυχητικά. Κάθε φορά που ένας παράγοντας του Ολυμπιακού παραδέχεται αντίπαλη ομάδα, ένας φούρνος θα γκρεμίζεται. Όχι, λάθος. Ατυχές το παράδειγμα! Μια καφετέρια θα εκρήγνυται. Χμμμμ… Όχι, όχι, ούτε αυτό! Κάθε φορά που ένας παράγοντας του Ολυμπιακού έχει ιδία άποψη, κάτι θα πρέπει να περιμένουμε ότι θα επακολουθήσει. Το παράδειγμα με τον Πέτρο Κόκκαλη φρέσκο. Και πιο χαρακτηριστικό ακόμα εκείνο του Σάββα Θεοδωρίδη. Ο συμβολικός παράγοντας των ερυθρολεύκων μοιάζει να βρίσκεται σε μια παρατεταμένη κρίση ειλικρίνειας.

Την προηγούμενη φορά την πλήρωσε ακριβά. Τέθηκε στο περιθώριο για περίπου ένα μήνα, σαν μαθητής που παίρνει αποβολή από το σχολείο ή σαν διαιτητής που μπαίνει στο ψυγείο. Γύρισε «διαβασμένος», γύρισε θυμίζοντας τον καλό εαυτό του, εκείνον που κυνηγάει όλα τα φαντάσματα που κυνηγάνε τον Ολυμπιακό, αλλά μοιάζει πάλι να παραστράτησε. Οι χθεσινές του δηλώσεις αποτελούν μνημείο ειλικρίνειας, ωστόσο πριν δούμε τις συνέπειες αυτών, ας μην βιαστούμε να πανηγυρίσουμε μια αλλαγή νοοτροπίας και φιλοσοφίας. Τα μπρος-πίσω, εξάλλου, του τελευταίου μήνα είναι χαρακτηριστικά!

Το SDNA περνάει τον Σάββα Θεοδωρίδη από τον ορό της αλήθειας και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά!

«Δεν μπορείς να τα ελέγξεις όλα. Οι παίκτες είναι εξαιρετικά παιδιά, είμαι μαζί τους συνέχεια. Οι φίλαθλοι καμιά φορά σε ξεσηκώνουν, σε παρασέρνουν. Εγώ αυτά τα συνθήματα δεν θέλω να τα ακούω. Εγώ όταν έπαιζα άκουγα μόνο το όνομα του Ολυμπιακού και μου έφτανε».

Αποτέλεσμα: 80% αλήθεια-20% ψέματα, 90% πιθανότητες να βγει ανακοίνωση εναντίον του!

«Αυτά σαν Ολυμπιακός δεν τα δεχόμαστε. Τα 5 εκατομμύρια τρομάζω να τα κρατήσω με ηρεμία και ησυχία. Ας καταλάβουν μερικοί ότι σκάβουν τον λάκκο άλλων. Και λίαν συντόμως. Με αυτά τα οποία κάνουνε. Έχουμε τεράστιο παράπονο από την ΕΡΤ. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου που είμαι στον αέρα. Εγώ θα πω τις αλήθειες και από εκεί και πέρα κάντε ότι θέλετε. Είναι ντροπή. Το κανάλι που το πληρώνουν όλοι οι Έλληνες και οι μισοί τα 5 εκατομμύρια είναι Ολυμπιακοί, δηλαδή τι θέλετε; Να μην βλέπει κανένας την ΕΡΤ από τους Ολυμπιακούς; Εγώ για τον Ολυμπιακό δεν βλέπω μπροστά μου. Σας το λέω να το ξέρετε. Αν ανέβηκε η ακροαματικότητα της ΕΡΤ στα αθλητικά σωθήκατε».

Αποτέλεσμα: 30% αλήθεια-70% ψέματα, 85% η τηλεθέαση της ΕΡΤ την ώρα των δηλώσεών του!

«Έχει αρχίσει και ο ΠΑΟΚ να παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, εμείς ανεβαίνουμε στην Τούμπα, θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Προκαλώ τους πάντες στον ΠΑΟΚ, τον κ. Γιώργο Σαββίδη να επιβεβαιώσει ότι στον πρώτο γύρο, τα αποδυτήρια και το γήπεδο ήταν μοναστήρι. Ο Ιβάν και ο Γιώργος Σαββίδης είναι ευγενέστατοι με μένα, εγώ προσωπικά δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Ήταν δίπλα μου στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκης και ήταν κύριος. Κανείς δεν έχει το παραμικρό παράπονο κανένας. Και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι δυο μεγάλες ομάδες, να μη λέμε ό,τι θέλουμε. Δεν μιλάω σαν φίλαθλος του Ολυμπιακού, αλλά παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο όλων των εποχών!».

Αποτέλεσμα: 90% αλήθεια-10% ψέματα, 1% πιθανότητες να ανέβει και ο ίδιος στην Τούμπα.

«Πιστεύω το σκορ είναι αστείο, καθώς πιστεύω ότι έπρεπε τουλάχιστον άλλα 10 γκολ να μπούνε σήμερα, το πώς δεν μπήκαν πρέπει να ρωτήσουν τον διαιτητή. Γιατί δεν έχει καμία δουλειά, όπου και αν ανεβαίνει το σκορ αστρονομικά να κόβει την ομάδα που επιτίθεται. Και ρωτάω την επιτροπή διαιτησίας, την ΚΕΔ και όλους τους Καθηγητές της διαιτησίας, αυτό ήταν πέναλτι και αποβολή; Με ποιο δικαίωμα το στερεί από τον Ολυμπιακό; Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να βάλει όσα γκολ θέλει, δεν είναι ικανός κανείς διαιτητής να του το στερήσει».

Αποτέλεσμα: 20% αλήθεια, 80% ψέματα. 100% Σάββας.

«Εγώ δεν λέω πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει καλή ομάδα, ίσα-ίσα το αντίθετο. Έχει πάρα πολύ καλή ομάδα και έχει κάνει πολλές επενδύσεις. Δεν το αμφισβητώ αυτό, αλλά πρέπει να δούμε και τι γίνεται με την διαιτησία. Εγώ τα λέω χοντρά για να με ακούνε όλοι. Αν φτάσουμε σε σημείο να μην εξαρτόμαστε από την διαιτησία, θα έχει ανέβει πολύ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θέλω βλασφημίες και βρισιές στα γήπεδα, το λέω συνέχεια. Θέλω ο Ολυμπιακός να μου δίνει δύναμη και τώρα, είμαι κατά της βίας 100%. Αυτά είναι αίσχη και πρέπει να επέμβει η πολιτεία».

Αποτέλεσμα: 95% αλήθεια-5% ψέματα, 99% πιθανότητες να τον τιμωρηθεί ξανά.

«Τώρα τι θέλουμε; Θέλουμε από εδώ και στο εξής να κυνηγήσει ο Ολυμπιακός και το πρωτάθλημα, γιατί κανένα πρωτάθλημα δεν χάθηκε όταν αυτό παιχτεί επί ίσοις όροις. Να φέρουν ξένους διαιτητές! Χθες, έπαιξε ο Άρης με τον ΠΑΟΚ και εγώ το περίμενα το αποτέλεσμα γιατί ήταν ένα ντέρμπι και ο Άρης δεν καταλαβαίνει από αυτά που κάνουν στον ΠΑΟΚ. Αυτά που έγιναν με εμάς, δυστυχώς. Και με εκείνο του προέδρου, το οποίο δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Δεν έχει ξανά γίνει σε γήπεδο αυτό. Να βαστάνε τον πρόεδρο μίας ομάδας σαν τον Ολυμπιακό από έξω. Και όταν έρχονται αυτοί εδώ να τους ρωτήσετε που τους πάμε και δεν ακουμπάει κανείς κανέναν. Αυτά πρέπει να τα βλέπει η ΕΠΟ, το τι γίνεται στο γήπεδο Καραϊσκάκη που είναι πραγματικά ένα μοναστήρι και τι γίνεται στα άλλα γήπεδα. Εάν παιχτεί το πρωτάθλημα επί ίσοις όροις σας διαβεβαιώνω ότι θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Αποτέλεσμα: 12% αλήθεια-78% ψέματα, ο ορός της αλήθειας μόλις εγκατέλειψε το κτήριο!

«Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, αν και έγιναν μερικά που δεν τα είχε ανάγκη, είναι δίκαια πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ γιατί μας κέρδισε σε δυο παιχνίδια. Το πήρε δίκαια το πρωτάθλημα».

Αποτέλεσμα: 82% αλήθεια-18% ψέματα. 77% πιθανότητες να αργήσουμε να τον ακούσουμε ξανά.

«Όλα παίζονται. Εμείς σαν Ολυμπιακοί μέχρι τη τελευταία στιγμή πιστεύουμε και θα το κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα και στο τέλος κάτι θα προκύψει. Και θα με θυμηθείτε για αυτό, όπως και για το Κύπελλο Ελλάδος. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήταν όλοι μαζί μας. Ευχαριστούμε τον προπονητή μας, ο οποίος είναι εξαιρετικός και τον πρόεδρο που τον επέλεξε και τον έφερε στον Ολυμπιακό και τον υποστηρίζει, κάτι το οποίο είναι το πιο σημαντικό. Ζήτω ο Ολυμπιακός μας, θα συνεχίσουμε την πορεία μας για το θρίαμβο».

Αποτέλεσμα: 99% ψέματα-1% αλήθεια και ο ανιχνευτής ψεύδους μόλις ανατινάχτηκε!

  • Όλες οι δηλώσεις έχουν γίνει σε διάστημα 40 ημερών!! Από τις 5 Φεβρουαρίου ως τις 13 Μαρτίου!
Ο Σάββας στον ανιχνευτή... ψεύδους!
EVENTS