MENU

Μία σοβαρή ΚΕΔ και όχι αυτά τα καρτούν που έχουν μαζευτεί εδώ, θα φρόντιζε να μη δίνει δικαιώματα μέχρι το τέλος της σεζόν, έτσι ώστε να φτάσουμε σε αυτή χωρίς ανοιχτά μέτωπα. Ήδη, με τις επιλογές της, τους ορισμούς της και την συμπεριφορά της, έχει εκτεθεί και αμφισβητούνται από πολλές πλευρές και ανοιχτά πλέον οι προθέσεις της.

Περιμέναμε θεωρώντας το αυτονόητο μάλιστα, πως μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, στα παιχνίδια των διεκδικητών του τίτλου, όταν δεν θα παίξουν ξένοι, θα έπαιζαν τουλάχιστον διεθνείς. Η ΚΕΔ όμως, λειτούργησε κάπως διαφορετικά χωρίς να υπάρχει κάποια λογική εξήγηση. Και όχι μόνο αυτό. Από που να πιάσεις τον ορισμό του Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ και που να τον αφήσεις.

Ξεκινάμε από τον Τσαμούρη, ο οποίος σφύριξε το περιβόητο Λαμία – ΠΑΟΚ. Κάνοντας τεράστια λάθη και για τις δύο ομάδες. Το πρώτο υπέρ του ΠΑΟΚ με τον μη καταλογισμό του πέναλτι στο χέρι του Άντρε, το δεύτερο υπέρ της Λαμίας με την ανύπαρκτη αποβολή του Κάνιας και το τρίτο πάλι υπέρ της Λαμία, με την μη αποβολή του Μπαράλες στη καρατιά πάνω στον Πασχαλάκη.

Εννοείται βέβαια πως στη κοινή γνώμη έμεινε το χέρι του Βιεϊρίνια γιατί αυτό έπρεπε να επιβληθεί για να φανεί ο ΠΑΟΚ ευνοούμενος, όμως η αλήθεια είναι άλλη και αφορά τη συνολική εικόνα. Ο Τσαμούρης τα έκανε μαντάρα.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι από τον Πειραιά, άρα αυτός που η επικοινωνία βάφτισε ως άνθρωπο που ευνόησε τον ΠΑΟΚ, πιθανότατα θα έχει δεχτεί ένα ισχυρό μπούλινγκ στα μέρη του. Και αυτόν εδώ όρισε η ΚΕΔ για να παίξει τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Μία απόφαση πρόκληση, μία ακόμη απόδειξη πως οι άνθρωποι έχουν σκοτεινούς σκοπούς. Είχαν πολλές επιλογές για να αποφύγουν αυτή τη κουβέντα.

Δεν είναι μόνο ο ορισμός του Τσαμούρη βέβαια το θέμα. Είναι και οι βοηθοί του. Ο πρώτος, είναι από την Εύβοια, την ένωση που ανήκε ο Καμπούρης. Όχι ο Αργύρης με τις βολές, ο αγαθός γίνοντας. Ο βοηθός του Πανιώνιος – ΠΑΟΚ που ακύρωσε το γκολ του Τσούμπα Άκπομ που τον κάλυπταν δώδεκα. Ο δεύτερος βοηθός, είναι από την Πρέβεζα, την ένωση που ανήκει εκείνος ο Ποντίκης που μαζί με τον Κομίνη στέρησαν από τον ΠΑΟΚ ένα πρωτάθλημα.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν, δεν μπορεί να με πείσει κανένας και για τίποτα, πως αυτός ο ορισμός δεν είναι στοχευμένος. Είναι μία πρόκληση απέναντι στη κοινή λογική. Και ας μου απαντήσει κάποιος επιτέλους, για ποια παιχνίδια του ΠΑΟΚ είναι διαθέσιμοι οι διεθνείς;

Ο ΠΑΟΚ παλεύει να πάρει ένα πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια. Και πραγματικά όταν θα τα βάλουμε κάτω και θα δούμε τον ρόλο των θεσμικών οργάνων, το πρώτο πράγμα που θα αναρωτηθούμε είναι το πως τα κατάφερε.

Είναι ντροπή για την ΚΕΔ να λειτουργεί με τόσο ύπουλο τρόπο, είναι ντροπή για όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να δίνουν εν λευκώ τις τύχες του ποδοσφαίρου σε στελέχη που δεν έχουν καταφέρει να πείσουν κανέναν πως δουλεύουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Πώς να μας πείσεις πως δεν είναι στοχευμένος ορισμός;
EVENTS