MENU

Την παρουσίαση του λευκώματος προλόγισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, αλλά και ο δημοσιογράφος Κώστας Μπλιάτκας, που ήταν ο συντονιστής της έρευνας, ενώ εκτός από τον Μιχάλη Παππού, για το λεύκωμα, μίλησαν ο Κούλης Αποστολίδης που είχε την επιμέλεια του βιβλίου, αλλά και ο «Μεγαλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργος Κούδας.

Στο πάνελ των ομιλητών, βρέθηκαν ο Γιώργος Λυσσαρίδης, αλλά και ο πρόεδρος του Συλλόγου Παρκινσονικών Ασθενών και Φίλων Βορείου Ελλάδος, Γιώργος Κανονίδης, καθώς μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν στον συγκεκριμένο Σύλλογο.

Το λεύκωμα «Ο ΠΑΟΚ του '70», αναφέρεται στην εποχή που ο ΠΑΟΚ ανέδειξε την δύναμη του (σ.σ. Κύπελλο του 1972, δεύτερο Κύπελλο το 1974 και το πρώτο πρωτάθλημα Ελλάδας 1976), ενώ υπάρχει και μια σειρά όμορφων φωτογραφιών, μέσα κι έξω από τα γήπεδα, οι οποίες αποτυπώνουν τη χρυσή εποχή του Δικεφάλου.

Οι φωτογραφίες του Μιχάλη Παππού συνοδεύονται από κείμενα και συνεντεύξεις γνωστών λογοτεχνών, δημοσιογράφων, συγγραφέων, φωτογράφων, αλλά και ποδοσφαιριστών προσφέροντας στον αναγνώστη μια πλήρη και ολοζώντανη εικόνα της δεκαετίας του ’70 της εποχής της αναγέννησης του ΠΑΟΚ.

Δείτε παρακάτω το video από την παρουσίαση του βιβλίου «Ο ΠΑΟΚ του ΄70»:

H βιβλιοπαρουσίαση του λευκώματος «Ο ΠΑΟΚ του '70» (vid)