MENU

Η... βόμβα έσκασε από την Αλ Ιτιχάντ και πλέον οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ είναι ραγδαίες, κάτι που φάνηκε και από την σημερινή προπόνηση του Δικεφάλου!

Στις 16.00 ήταν προγραμματισμένη η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, με τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν σταδιακά την εμφάνισή τους για το καθιερωμένο πρόγραμμα.

Στην Τούμπα προσήλθαν άπαντες εκτός από τον μεγάλο πρωταγωνιστή των ημερών που λέγεται Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ενδεικτικό της κρισιμότητας που υπάρχει στην υπόθεσή του μετά την... χρυσή πρόταση που έσκασε από την Σαουδική Αραβία...

Οι επιτελείς του Δικεφάλου είναι σε άμεση επαφή με τον 28χρονο επιθετικό προκειμένου να δουν τι μέλλει γενέσθαι με την πρόταση που ήρθε από την Αλ Ιτιχάντ, η οποία καλύπτει την ρήτρα αλλά και... χρυσώνει τον ποδοσφαιριστή. Είναι ξεκάθαρο πως στις τάξεις του ΠΑΟΚ επιθυμούν την παραμονή του μέχρι το τέλος της σεζόν και εξαντλούν όλα τα περιθώρια προκειμένου να τον κρατήσουν στην Τούμπα.

Τα λεφτά ωστόσο είναι... μυθικά για τον Πρίγιοβιτς και το συμβόλαιο φαντάζει ως μια ευκαιρία ζωής (25 εκατ. ευρώ για 4.5 χρόνια), κάτι που δυσκολεύει πολύ τις διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον ποδοσφαιριστή καθώς αντιλαμβάνονται πως καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί να αγγίξει τέτοια ποσά προσφοράς.

Χωρίς Πρίγιοβιτς η προπόνηση του ΠΑΟΚ