MENU

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήραν τις απαραίτητες ανάσες και επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις.

Τα νέα ήταν ευχάριστα για τον Αντελίνο Βιειρίνια, ο οποίος έβγαλε το πρώτο μέρος της προπόνησης και αύριο θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Πόντους Βέρνμπλουμ ξεκίνησε θεραπείες και δουλειά στο γυμναστήριο.

Παράλληλα, στην προπόνηση δεν πήραν μέρος οι Λέο Ζαμπά, Λέο Μάτος και Ζοζέ Μαουρίσιο, οι οποίοι εξασφάλισαν παραπάνω άδεια, ενώ και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα επιστρέψει αύριο, καθώς σε όλες τις προηγούμενες διακοπές είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Επιπλέον, ο Χοσέ Ανχέλ Κρέσπο πήρε άδεια ώστε να φέρει την οικογένειά του, ενώ ο Κάνιας θα επιστρέψει την Τετάρτη (2/1), λόγω μίας προσωπικής υπόθεσης που έχει στην Ισπανία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η άδεια ήταν απαραίτητη, τόσο για την σωματική όσο και την πνευματική ξεκούραση ολόκληρου του αγωνιστικού τμήματος του Δικεφάλου. Πλέον όμως ολοκληρώθηκε και ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ επέστρεψε και πάλι στη δουλειά.

Το πρώτο εξάμηνο της σεζόν έκλεισε με θετικό πρόσημο, παρά τα πολλά και δύσκολα παιχνίδια, οι βάσεις προς την επιτυχία μπήκαν και πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου προκειμένου να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Την Κυριακή (30.12) παίκτες και τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν στη Νέα Μεσημβρία και έπιασαν δουλειά. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με το απαραίτητο ζέσταμα, στη συνέχεια διεξήχθη παιχνίδι κατοχής και κυκλοφορίας, εξάσκηση στα τελειώματα και οικογενειακό δίτερμα στο φινάλε.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έβγαλε το πρώτο μέρος του προγράμματος με την ομάδα και στην συνέχεια γυμνάστηκε ατομικά στο γήπεδο, ενώ αύριο αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς. Όσων αφορά τονΠόντους Βέρνμπλουμ , αφαιρέθηκαν τα ράμματα, ξεκίνησε ήδη θεραπείες και δουλεύει τόσο με τους φυσιοθεραπευτές, όσο και στο γυμναστήριο σε καθημερινή βάση.

Τη Δευτέρα (31.12) ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση για το 2018 στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς ο Βιεϊρίνια, ξεκίνησε θεραπεία ο Βέρνμπλουμ