MENU

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης στις 20:30 την Αντάλιασπορ, με τον Μάρκο Σίλβα και τους «ερυθρόλευκους» να συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά επί τουρκικού εδάφους. Το απόγευμα της Τετάρτης οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν και πάλι στο γήπεδο, με το πρόγραμμα της προπόνησης να περιλαμβάνει ασκήσεις τεχνικής, ελέγχου της μπάλας και τελειώματα, όπως επίσης και δουλειά πάνω στην επιθετική ανάπτυξη.

Όσον αφορά στο ιατρικό δελτίο, κανονικά γυμνάστηκε ο Μπενίτες, όπως και οι Μανιάτης και Μαρτίνες. Συντηρητικά κινήθηκε ο Σιόβας, γυμναστήριο έκανε ο Μιλιβόγεβιτς και ο Πουλίδο. Μία ελαφριά κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική υπέστη ο Γιαταμπαρέ, ο οποίος προφυλάχθηκε για το υπόλοιπο του προγράμματος. Αποθεραπεία έκαναν, αντίστοιχα, όσοι αγωνίστηκαν για μεγάλο διάστημα κόντρα στη Φενέρ. Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί.

Κατά τα άλλα, ως μια μικρή επιβράβευση της προσπάθειας που έχουν κάνει άπαντες τις τελευταίες δύο εβδομάδες, το βράδυ της Τετάρτης περιελάμβανε για τους «ερυθρόλευκους» μπάρμπεκιου στο ξενοδοχείο, το οποίο διεξήχθη μέσα σε άκρως οικογενειακό κλίμα.

Ανάπτυξη, τεχνική και... μπάρμπεκιου!