MENU

Ήταν αναμενόμενο φίλοι μου. Όταν επί 2 χρόνια το σύστημα, η κυβέρνηση, οι μασόνοι, ο Δρακουμέλ και η συμμορία του «La Casa De Papel» δεν σ’ αφήνουν να πάρεις ανάσα απ’ το κυνηγητό, κάποια στιγμή θα βγεις απ’ τα ρούχα και τα δελτία σου και θα αποχωρήσεις από αυτή την παρωδία που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα. Γιατί όταν έχεις ζήσει τη χρυσή 20ετία της ισονομίας, του 50% - 50% και των επενδύσεων που φέρνουν πέναλτι 3 μέτρα έξω απ’ την περιοχή τίτλους και 25 μύρια το χρόνο, τότε όλα τα άλλα σου φαίνονται υποκατάστατα της γκρανκάσας. Γι’ αυτό και οι αδικημένοι, που δεν γιορτάζουνε ποτέ, βγήκαν την ίδια μέρα και με κοινή φρασεολογία προανήγγειλαν την έξοδό τους από την αμαρτωλή Λίγκα μέχρι να επιστρέψουν οι Κυριακές της αθωότητας και των καθαρών στραγαλιών.

Πρώτος και καλύτερος, έσυρε τον χορό της αποχώρησης, ο εκπρόσωπος αδικίας του Ολυμπιακού, Κώστας-Τσέλσι. Με ένα σπαρακτικό μονόλογο που θα ζήλευε και η Σελήνη στη «Λάμψη», έκανε το πανελλήνιο να δακρύσει:

«Δυστυχώς βρεθήκαμε για μια ακόμη φορά στο ίδιο έργο θεατές. Έχουν κουραστεί και οι οπαδοί μας και εμείς και η ομάδα μας, να παίζουμε στο ίδιο έργο κάθε Κυριακή». Ειδικά οι παίκτες δεν αντέχουν άλλο αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία. Πώς να μείνουν συγκεντρωμένοι όταν ξέρουν ότι πάει τσάμπα ο κόπος και ο ιδρώτας τους στο scuba diving εξαιτίας των εξυγιαντών;

Με τις μισές βουτιές ο Αλέκος Αλεξανδρής έχει ήδη πάρει 17 πέναλτι σε 6 αγωνιστικές στα μονά με τον γιο του και εκείνοι ούτε 10. Επί εξυγίανσης στο θρύλο ζητάνε 2 πέναλτι στην ίδια φάση και δεν τα παίρνουν. Επί επενδύσεων έπαιρναν 2 πέναλτι χωρίς να κάνουν φάση και απ’ τη χαρά του βαφόταν από μόνο του βερυκοκί το μαλλί του Γαβαθιώτη.

Σε αυτό το σημείο έφεραν το ποδόσφαιρό μας οι αλήτες: «Θέλουμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι που διοικούν σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο, το έχουν διαλύσει και διασύρει σε όλη την Ευρώπη, από τον κ. Γραμμένο που παίζει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, τον κ. Θεοδωρίδη που είναι ασπίδα αυτών που κάνουν ότι κάνουν στην Ελλάδα, να μας απαντήσουν αν νομίζουν πως θα συνεχιστεί έτσι αυτή η ιστορία. Αν έχουν καταλάβει σε ποιο σημείο βρίσκεται ο κόσμος του Ολυμπιακού και ποια είναι η αγανάκτηση του». Δεν το ‘χουν καταλάβει ακόμα, αλλά θα το καταλάβουν σύντομα.

Αρκεί μια βόλτα από τα social media του Ολυμπιακού για να αντιληφθεί κάποιος το μέγεθος της δυσαρέσκειας του κόσμου. Δεν ασχολείται κανείς με τον Γκερέρο και τον Χασάν που σκοράρουν με την ίδια συχνότητα που ξυρίζει το μούσι της η Κοντσίτα, αλλά η μόνη τους πρεμούρα είναι η διαιτησία.

Βλέπουν ότι πετάει φωτιές η επίθεση της ομάδας και καταλαβαίνουν ότι ο μόνος τρόπος για να αστοχήσει ο Χασάν είναι αν τον αδικήσουν ο Σωκράτης, ο Τεό και το σύστημα. Να το χάσει από μόνος του, με το σπαθί του αποκλείεται.

Γι’ αυτό και ο διευθυντής messenger του Ολυμπιακού εύλογα αναρωτήθηκε: «Και επίσης να μας πουν, ομάδες όπως είδαμε σήμερα αυτή της Ξάνθης σε ποιον ανήκουν μετοχικά. Με ποιον έχει μιλήσει ο κ. Τζήλος το τελευταίο 48ωρο». Δυστυχώς μόνο αν βγει ο κύριος Τζήλος στο τηλέφωνο μπορεί να μας διαφωτίσει.

Ενώ επί γκρανκάσας δεν θα χρειαζόταν καν αυτό. Θα ζητούσε ο Ολυμπιακός να γίνει άρση πακιστανικού απορρήτου και σε δυο ώρες θα ξέραμε ποιος του τηλεφώνησε για να του ευχηθεί καλή επιτυχία και καλά Χριστούγεννα. Μμμμμμμμ.

Το κακό φίλοι μου είναι ότι μέχρι να βγει ο Τζήλος στο τηλέφωνο μπορεί να μην υπάρχει Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα. Πλέον έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και είναι ώρα για δραστικές αποφάσεις: «Να μας απαντήσουν σε όλα αυτά, για να καταλάβει ο κόσμος και να εξηγήσει όλες τις συμπεριφορές στο ποδόσφαιρο. Όταν μας απαντήσουν σε όλα αυτά, τότε κι εμείς να ξαναπαίξουμε. Γιατί δεν έχει νόημα να παίζουμε με αυτούς τους όρους».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Blog οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα και να μπουν σε μια νέα Λίγκα με την κωδική ονομασία Κ.Ο.Υ.Γ.Ι.Α.Σ (Κατατρεγμένοι Ολυμπιακοί Υπόσχονται Γκρανκάσα Ισονομίας Αδικημένων Συλλόγων).

Δικαίωμα συμμετοχής στη Λίγκα θα έχουν όσοι πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Α: Έχουν ύψος άνω του 1.79 (χωρίς σκαρπίνι).

Β: Έχουν στο ενεργητικό τους over 2,5 διδαχές ήθους μετά από αγώνα και μία επίσκεψη στα αποδυτήρια διαιτητών για να τους ξεματιάσουν.

Γ: Έχουν μια τουλάχιστον διάλεξη στο κανονικό Χάρβαρντ και άλλη μια στο Χάρβαρντ της δημοσιογραφίας (Νικολακόπουλος).

Δ: Έχουν προταθεί για over 5,5 κακουργήματα και απειλούν το ρεκόρ του Μαντούβαλου.

Ε: Έχουν κάνει σε ένα μήνα περισσότερες κυβιστήσεις και από τον Γιούρι Γκριγκορόβιτς.

Στ) Δεν έχουν βρει τον Τζήλο και τον Περέιρα στο τηλέφωνο.

Η νέα Λίγκα που θα πάρει μέρος ο Ολυμπιακός
EVENTS