MENU

Σε «talk of the town» έχει εξελιχθεί ο Γιώργος Μασούρας στη Νέα Σμύρνη.

Οι υψηλές…πτήσεις την τρέχουσα σεζόν με τη φανέλα του Πανιωνίου, σε συνδυασμό με την κλήση του στην Εθνική ομάδα των Ανδρών (για πρώτη φορά στην καριέρα του) και την λήξη του συμβολαίου το το προσεχές καλοκαίρι, δημιουργούν αρκετό θόρυβο γύρω από το όνομά του.

Παρά τα όσα κυκλοφορούν και γράφονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το μέλλον του, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής και όσοι κινούνται στο στενό περιβάλλον του, αποφεύγουν να μπουν στη διαδικασία της επιβεβαίωσης ή της διάψευσης. Το ίδιο και οι διοικούντες την ΠΑΕ Πανιώνιος.

Ο Μασούρας και τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά του κρατούν ερμητικά κλειστά τα χαρτιά τους και αποφεύγουν να προβούν σε οποιοδήποτε επίσημο σχόλιο, σχετικά με το ενδιαφέρον που φέρεται να υπάρχει από άλλες ομάδες για την μεταξύ τους συνεργασία.

Κι αν κάποιος πιέσει λιγάκι παραπάνω για να βγάλει μια αντίδραση, αυτό που θα εκμαιεύσει είναι μια αντίδραση σύμφωνα με την οποία… «τον Δεκέμβριο τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους».

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Την μετακόμισή του διεθνούς ποδοσφαιριστή σε άλλες πολιτείες στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, ή την επέκταση του συμβολαίου του με τον Πανιώνιο, κάτι πάντως που μάλλον δύσκολα θα συμβεί, δεδομένου πως ο παίκτης βρίσκεται στο pic της καριέρας του και το τάιμινγκ είναι το πλέον ενδεδειγμένο για αλλαγή ομάδας.

Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Τα «Δεκεμβριανά» που θα κρίνουν το μέλλον του Μασούρα