MENU

Έχουν αποδείξει ότι μπορούν να συνεργαστούν... άψογα στην άμυνα και να πραγματοποιήσουν με επιτυχία τα αμυντικά τους καθήκοντα. Ωστόσο, κάτι που δεν είχαμε δει, ήταν ότι οι δυο τους μπορούν να συνεργαστούν πανέμορφα και στην επίθεση.

Φερνάντο Βαρέλα και Χοσέ Ανχέλ Κρέσπο συνεργάστηκαν άψογα στην επίθεση στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, με τον πρώτο να... σερβίρει και τον δεύτερο να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Ο Ισπανός αμυντικός μάλιστα, έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα μέσω των Social Media για τον συμπαίκτη του, δείχνοντας για άλλη μία φορά το... δέσιμο που έχουν οι δυο τους.

Συγκεκριμένα, πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τρεις διαφορετικές φωτογραφίες, στέλνοντας στην πρώτη μήνυμα: "Χθες, δεν ήμουν πολύ χαρούμενος ακόμα και με το γκολ που πέτυχα αλλά σήμερα έχω να πω...", συνεχίζοντας με μία φωτογραφία των Λουίς Αντριάνο και Ερνάν Κρέσπο στην Ίντερ γράφοντας: "πως για μία στιγμή μοιάζαμε με...", και κλείνει με μία εικόνα όπου οι δύο αμυντικοί του Δικεφάλου είναι αγκαλιασμένοι: "Αλλά όχι, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Δεν σε αλλάζω τέρας μου".

Δείτε τα σχετικά ποστ του Ισπανού αμυντικού:

Ο Κρέσπο, ο Βαρέλα, η Ίντερ και η... πραγματικότητα (pics)