MENU

Όπως έχει αποκαλύψει από χθες το SDNA, το δεδικασμένο του ΠΑΟΚ οδηγεί τον Ολυμπιακό στη γκιλοτίνα καθώς θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως σε περίπτωση αφαίρεσης βαθμών, αυτό θα συμβεί από το πρωτάθλημα.

Σε μια προσπάθεια... ανατροπής των εντυπώσεων και πιέσεων προς δικαστές, τα Μέσα του Ολυμπιακού έφτασαν στο σημείο να γράψουν ότι απευθύνθηκαν στην ΕΠΟ (!) και η νομική της επιτροπή πήρε θέση λέγοντας ότι αν αφαιρεθούν βαθμοί αυτό θα συμβεί από το... Κύπελλο.

Ηχηρό χαστούκι στην προπαγάνδα

Στο Πάρκο Γουδή αρχικά γέλασαν αλλά στη συνέχεια πήραν επίσημη θέση που αποτελεί ηχηρό χαστούκι στην προπαγάνδα. Η διάψευση που εξέδωσαν αναφέρει τα ακόλουθα: «Η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ ουδέποτε ενεπλάκη σε υποθέσεις που τελούν υπό έρευνα και αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα των ανεξάρτητων πειθαρχικών οργάνων. Οποιοδήποτε προσπάθεια εμπλοκής της στις όποιες διαδικασίες εξυπηρετεί γνωστές παρελκυστικές πρακτικές».

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το χθεσινοβραδινο ρεπορτάζ του SDNA έχει καταγράψει με ακρίβεια τις εξελίξεις στην υπόθεση, ακολουθώντας όπως πράττει πάντα το γράμμα του πειθαρχικού δικαίου.

Διασύρει τα Μέσα του Ολυμπιακού η ΕΠΟ με διάψευση για αφαίρεση βαθμών... στο Κύπελλο!