MENU

Αρχικά, ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιάννης Μαντζουράκης, μίλησε στη συνέντευξη τύπου για το πρόσωπο της ομάδας του στα παιχνίδια με τους τρεις διεκδικητές του τίτλου: «κλείνουμε το 3ο και πιο δύσκολο ματς. Παίξαμε στη σειρά με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό και έχω να πω ότι αποδείξαμ,ε ότι δεν πρέπει να είμαστε σε αυτήν τη θέση. Και με τον ΠΑΟΚ και με την ΑΕΚ και σήμερα ήμασταν κοντά στο να πάρουμε πόντο. Συγχαρητήρια στα παιδιά που δουλεύουν καλά. Ελπίζουμε, δουλεύουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Για το τι κερδίζει η «Ελαφρά Ταξιαρχία» από αυτά τα ματς σημείωσε: «Πιστεύω και τα τρία αυτά ματς βοηθάνε γιατί αισθάνονται οι παίκτες το τι καλύτερο κάνουν. Το μόνο που μένει είναι το ηθικό. Δουλέψανε, προσπαθήσανε και δουλέψανε. Ο πόνος είναι αλλού. Στα ματς που πέρασαν και άλλες ομάδες πήραν βαθμούς και είναι από πάνω μας. Οι ομάδες που διεκδικούν παραμονή. Έχουμε χρόνο να το παλέψουμε. Πρέπει να έχεις και τύχη».

Τέλος, ο Μαντζουράκης αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό: « Στα πρώτα ματς ο Ολυμπιακός είχε καλό και γρήγορο ρυθμό. Ακόμα και με Μπέτις. Τώρα τελευταία έχει κάποια σκαμπανεβάσματα».

Μαντζουράκης: «Δεν πρέπει να είμαστε σ' αυτήν τη θέση»