MENU

Για τον λόγο για τον οποίο δυσκολεύτηκε η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο μίλησε αρχικά στη συνέντευξη τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης: «δεν δυσκολευτήκαμε από την αφαίρεση των βαθμών, αλλά από το ότι δεν είχαν ρυθμό αρκετά παιδιά. Θέλαμε να πάρουν ρυθμό. Μας δυσκόλεψε και ο αντίπαλος που έπαιξε πολύ αμυντικά. Κλείναμε πολύ στον άξονα, που μας έκλεινε ακόμα περισσότερο τους χώρους. Τέτοια ματς τα ξεκλειδώνεις είτε με στημένη φάση, είτε με την ατομική ποιότητα η οποία μας έδωσε και το πρώτο γκολ».

Αναφορικά με την αφαίρεση 3 βαθμών από την Ένωση δήλωσε: «η αφαίρεση είναι δεδομένη αυτή τη στιγμή. Η διοίκηση προσπαθεί να το αλλάξει. Δεν είναι δουλειά μας να κλαίμε για ό,τι μας έτυχε, αλλά να παίζουμε ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Είναι ακόμα αρχή, υπάρχει πολύς δρόμος. Αν το έχουμε στο μυαλό μας την αφαίρεση των βαθμών θα χάσουμε και άλλους. Θεωρώ αυτές τις αποφάσεις γελοίες με τον τρόπο που παίρνονται. Αφαίρεση, δυο ματς χωρίς κόσμο, πρόστιμο. Ας μας σκοτώσουν κιόλας, ας απαγορέψουν να βγαίνουν και οι παίκτες με τους προπονητές στο γήπεδο, να δούμε τι θα καταφέρουν. Για όλες τις ομάδες το λέω, όχι μόνο για εμάς.

Στη συνέχεια μίλησε για την επάνοδο του Ερίκ Μοράν στην ομάδα: «Ο Μοράν είχε καλή παρουσία και με Ολυμπιακό και με Λαμία. Έχει ποιότητα, που μπορεί να διασπάσει τις κλειστές άμυνες. Δεν είναι ότι δεν είναι καλός παίκτης αλλά χρειάζεται περισσότερο συνοχή η ομάδα αυτή τη στιγμή».

Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι η ΑΕΚ έχει μεταγραφικές αναζητήσεις: «έχουμε μπει στη διαδικασία να κοιτάζουμε παίκτες για την χειμερινή περίοδο».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο μεγάλο ματς με την Μπάγερν Μονάχου την Τρίτη στο Ολυμπιακό Στάδιο: «η Μπάγερν είναι μια μεγάλη πρόκληση, περιμένω ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα μας. Μπαίνουμε για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, δίνοντας όποιος παίξει τον καλύτερο εαυτό του. Η Μπάγερν δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση αλλά έχει ποιότητα. Ελπίζω να μην είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς στον αγωνιστικό χώρο».

Ουζουνίδης: «Ας μας σκοτώσουν κιόλας!»