MENU

Δεν μπορεί, θα το διαπιστώσατε και μόνοι σας πως έγινε μια... ψιλοκόλαση με το προηγούμενο blog. Ενας μικρός χαμούλης ρε αδερφέ. Σε μια νεκρή για τις ομάδες περίοδο, λόγω της Εθνικής, κόσμος και κοσμάκης “βάραγε” σαν τρελός πάνω από το συγκεκριμένο άρθρο για να καταθέσει τη δική του αλήθεια.

Φτάνει να δείτε πόσοι το διάβασαν, πόσοι το κοινοποίησαν στα social media, πόσοι το σχολίασαν αλλά και να φανταστείτε πόσοι μπορεί να πάτησαν εκνευρισμένοι το Χ πάνω δεξιά και θα καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε. Αλλωστε, μεταξύ μας, “τέτοια” θέλετε. Να τρώγεστε όλη μέρα...

Συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε, με ορισμένες διευκρινήσεις. Καταρχήν οι Ολυμπιακοί δεν πολυασχολήθηκαν, καθώς μόλις πέρσι έμαθαν τι σημαίνει αφαίρεση βαθμών. Εχουν δε και άλλες δουλειές αυτό τον καιρό μιας και προσπαθούν να... καθαρίσουν το ποδόσφαιρο. Οι ΑΕΚτζήδες φάνηκαν καλυμμένοι, αν αναλογιστούμε ότι “απουσίαζαν” και κάποια χρόνια, ενώ αυτοί που χαλάστηκαν και χάλασαν τον κόσμο ήταν οι ΠΑΟΚτζήδες. Τζάμπα κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Πάμε ξανά λοιπόν, για να τα βάλουμε σε μια σειρά. Μου λέτε πολλοί ότι είναι παραπάνω οι βαθμοί, κάποιοι χρησιμοποιείτε και μαθηματικά που δεν μου βγαίνουν ή στέκεστε στην τελευταία τριετία. Για να μην χαλάμε τζάμπα τις καρδιές μας και για την οικονομία της κουβέντας ας δεχτούμε ότι του ΠΑΟΚ ο αριθμός μπορεί να είναι και λίγο μεγαλύτερος (εξ αρχής είπαμε ότι το πινακάκι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, δεν είναι προσωπικό δημιούργημα). Σε καμία πάντως περίπτωση δεν είναι σαν του Παναθηναϊκού.

Ε και; Αυτό είναι το θέμα; Γι' αυτό γράφτηκε το άρθρο ρε παιδιά ή μήπως το ποδόσφαιρο ξεκίνησε την τελευταία τριετία; Κοιτάξτε την ουσία και την αλήθεια, αυτοί που ΟΛΟΙ γνωρίζουμε και μην χαλιέστε τζάμπα. Και βασικά πριν σχολιάσετε κάτι καλό είναι να το έχετε διαβάσει. Ολόκληρο. Δεν αναφέρομαι μονάχα στο τελευταίο, αλλά γενικώς. Επίσης μια... χρηστική πληροφορία. Σε κανένα μεγάλο σάιτ ο αρθρογράφος δεν ανεβάζει σχόλια, γιατί δεν θα έκανε και άλλες δουλειές. Αυτά για τα κατά καιρούς “σε τσούζει και δεν το ανεβάζεις” κλπ.

Ξεφύγαμε όμως. Διαφωνεί κανείς πως ο Παναθηναϊκός είναι ΜΑΚΡΑΝ η πιο αδικημένη ομάδα την τελευταία 25αετια; Οτι πολλές χρονιές έπαιζε την καλύτερη μπάλα και είτε του έκλεβαν τα πρωταθλήματα είτε του “απαγόρευαν” να τα διεκδικήσει; Και δεν θα μπορούσε να είναι άλλος διότι εννιά στις δέκα φορές αυτός απειλούσε, αυτόν φοβόταν το παρασκήνιο. Και δεν απειλούσε τον.... ΠΑΟΚ φυσικά, ούτε και την ΑΕΚ, άρα μην αλλάζουμε την στόχευση και χάνουμε την ουσία. Εχουν φάει “ξύλο” και αυτοί, αλλά σαν τον Παναθηναϊκό ΚΑΝΕΙΣ!

Με κομμένους βαθμούς, με εξοντωτικά πρόστιμα, με απίστευτες πριονοκορδέλες από διαιτητές και βοηθούς. Με αντιπάλους να παίζουν σαν καμικάζι εναντίον του και φιλικά με τους άλλους.

Με Ριζούπολες, με Καλόπουλους, με Παπουτσέληδες, με Νίκου, με Κασναφέρηδες και Ευθυμιάδηδες και ένα σωρό ακόμα “παιδιά”. Με γραφεία ομοσπονδιών να ανοίγουν νύχτα ή σαββατιάτικα, με επιστροφές βαθμών από δήθεν απειλές βουλευτών, με Θωμάδες, με “περίεργους” με “ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να... κερδάνε” και με ένα σωρό άλλους “τρόπους” που κατέταξαν το ποδόσφαιρό μας στα πιο αστεία πρωταθλήματα του πλανήτη.

Ή μήπως ήταν τυχαίο που έξω γονάτιζε το ένα μεγαθήριο μετά το άλλο, την ώρα που ο πρωταθλητής έχανε τα αυγά και τα πασχάλια από το κάθε χωριό; Επομένως ξαναλέμε και το κλείνουμε αυτό που γράφει και ο τίτλος. Μην χαλιέστε τζάμπα, αφού όλοι ξέρουμε τι έχει συμβεί.

Διαφωνεί κανείς ότι ο Παναθηναϊκός κυνηγήθηκε περισσότερο από όλους;