MENU

Σε…American Bar όπως έλεγε με το παροιμιώδες ύφος του ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος ως υπομοίραρχος της Χωροφυλακής στη «Βίλα των οργίων», μετατράπηκε η αίθουσα διεξαγωγής του Δ.Σ. της Super League το απόγευμα της Παρασκευής (28/9).

Στα χέρια πιάστηκαν ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός με τον πρόεδρο του Λεβαδειακού, Κωνσταντίνο Κολοκυθά.

Παρεμπιπτόντως αμφότεροι διακρίνονται στη φωτογραφία από επίσκεψή τους (χεράκι, χεράκι) ως εκπρόσωποι της Super League τον περασμένο Ιούνιο στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Τρεις μήνες μετά βρέθηκαν να…πλακώνονται στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής. Αυτή είναι η…άγρια ομορφιά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«I love this game» όπως λένε κι οι Αμερικάνοι.

Εικοσιένα μήνες έπειτα την ανάληψη της προεδρίας στην ΠΑΕ Λεβαδειακός, πρώτη φορά κάνει τόσο «ντόρο» στην εγχώρια ποδοσφαιρική σκηνή το όνομα του νέου president και μετόχου της βοιωτικής ομάδας.

Ο Κώστας Κολοκυθάς ανέλαβε καθήκοντα προέδρου στο Λεβαδειακό τον Δεκέμβριο του 2016, αντικαθιστώντας τον Λουκά Νίκαινα.

Τον Ιανουάριο του 2018 ο Γιάννης Κομπότης παραχώρησε τις μετοχές του στον γαμπρό του Ανδρέα Κολοκυθά (59,93%) και τον ανιψιό του Κώστα (10,60%) ο οποίος κατέχει και το πόστο του προέδρου και είναι γιατρός.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε την αλλαγή μετοχικής σύνθεσης στον Λεβαδειακό ένα μήνα αργότερα και έτσι και τυπικά τελείωσε η εποχή του «Κομπόταρου» ως μεγαλομετόχου.

Για αυτό άλλωστε και από τότε η ΠΑΕ Λεβαδειακός εκπροσωπείται στα συμβούλια της Super Leage από τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Κολοκυθά κι όχι από τον ιστορικά διοικητικό ηγέτη της ομάδας, που επί σειρά ετών υπήρξε απόλυτα ταυτισμένος με τον Λεβαδειακό κι έδινε το παρών σε όλα τα «προσκλητήρια».

«Who is Kostas Kolokythas?»