MENU

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα: «Έγινε ένα φανταστικό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ τυχερός. Ο Πασχαλάκης έκανε το καλύτερο του παιχνίδι. Τίποτα δεν τελείωσε ακόμη. Θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι στην Τούμπα. Σημαντικό το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ».

Για τη ρεβάνς στην Τούμπα: «O ΠΑΟΚ έχει το αβαντάζ αλλά δεν χρειάζεται να πάρει ρίσκα γιατί η Μπενφίκα είναι μια έμπειρη ομάδα. Για τον ΠΑΟΚ είναι μια νέα εμπειρία το Champions League. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για τον ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ ξεχώρισε: «Ξεχώρισα τον Ουάρντα, φαίνεται πως έχει ποιότητα. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στο να κάνει το όνειρο του αληθινό. Έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση πλέον. Η επιτυχία ήταν συλλογική».

Για το ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ μπορεί να αυξήσει τις μετοχές του και να πάρει μεταγραφή: «Όσοι παίκτες παίζουν στο Champions League θα έχουν μια καλή τύχη γιατί όλες οι ομάδες τους παρακολουθούν. Οποιοσδήποτε παίκτης του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή, γιατί όχι ο Πέλκας;».

Για τη ρήτρα σε Πασχαλάκη και Πέλκα: «Δεν είναι τίποτα αυτή η ρήτρα για ομάδες της Αγγλίας ή της Ιταλίας».

Για το εάν θα έρθει στην Ελλάδα: «Δεν είναι στα σχέδια μου αυτή τη στιγμή αλλά εάν ο ΠΑΟΚ κάνει μια καλή πορεία στο Champions League τότε μπορεί να έρθω».

Πηγή: Metropolis 95,5 FM

Άρνεσεν: «Ο ΠΑΟΚ έχει το αβαντάζ, η Μπενφίκα είναι έμπειρη ομάδα και τίποτα δεν τελείωσε»