MENU

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έφτασαν στο προπονητικό κέντρο με ποδήλατα ενώ το τεχνικό τιμ προτίμησε να περπατήσει. Τα φλας τράβηξε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος για τις… σούζες που έκανε αλλά και οι Μάικλ Εσιέν, Αμπντούλ Ατζαγκούν που έφτασαν με δικάβαλο!

Ο Αναστασίου έκανε πλάκα αρχικά στον Ρόμπιν Λουντ ρωτώντας τον πόσους βαθμούς ήταν η θερμοκρασία στη Φινλανδία και όταν ο Λουντ του απάντησε 15, ο Έλληνας τεχνικός του απάντησε «τώρα έλα στους 35 να κάνεις προπόνηση». Μετά ήταν η σειρά του Μλάντεν Πέτριτς να ακούσει την καζούρα του Αναστασίου. Ο Κροάτης έκανε σπριντ μαζί με τους άλλους Πράσινους αλλά ο Έλληνας προπονητής έσπευσε να του πει χαμογελώντας «δεν είναι 40άρια, είναι 90αρια», υπογραμμίζοντας ουσιαστικά ότι ο Κροάτης… έκλεβε.

Στις ασκήσεις «5-2» ο Πέτριτς επιχείρησε να κάνει μια περίτεχνη ενέργεια αλλά ο Εσιέν τον κατάλαβε και τον έκοψε. «Σε ξέρω φίλε, έπαιζες στη Φούλαμ» του είπε γελώντας ο Γκανέζος.

Ο Εσιέν άκουσε τον Αναστασίου να του δίνει μια οδηγία και ο Κάρλος Ζέκα που ήταν δίπλα στον Γκανέζο του είπε χαμογελαστός «αυτός είναι ο στρατηγός».

Οι σούζες του «Τριάντα», ο γνώστης Εσιέν και ο στρατηγός Αναστασίου