MENU

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης ταξίδεψε το μεσημέρι από το Λονδίνο στην Ολλανδία και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, το απόγευμα της ίδιας μέρα πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με τα πράσινα. Ο νεαρός έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τόσο φυσική όσο και αγωνιστική.

Σε αυτό έχει παίξει ρόλο η αγγλική προετοιμασία που έχει κάνει αλλά και τα φιλικά με την πρώην ομάδα του στα οποία έχει αγωνιστεί. Έδειξε να έχει πολύ καλές κινήσεις στο γήπεδο, σωστές μεταβιβάσεις, καλές σέντρες και σωστά μαρκαρίσματα. Συνολικά θα έλεγε κανείς πως έδειξε έτοιμος για την δύσκολη συνέχεια.

Από εκεί και πέρα το σημερινό πρόγραμμα μετά το ζέσταμα περιλάμβανε δίτερμα τακτικής, χωρίς ο Γιώργος Δώνης να δείξει ενδεκάδα για τον αγώνα με Άντβερπ. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έκανε ατομικό με μπάλα, οι Χρήστος Δώνης και Δημήτρης Κολοβέτσιος αποφόρτιση, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Με εξαίρεση φυσικά τον Όμρι Άλτμαν που έμεινε στο ξενοδοχείο και συνεχίζει θεραπεία. Για την Κυριακή δεν υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση πριν το φιλικό μιας και αυτό είναι νωρίς το απόγευμα.

Πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις από Χατζηθεοδωρίδη!