MENU

Αρνητική τροπή φαίνεται ότι παίρνει η παρουσία του Μάκι Σάλσες στην Ελλάδα και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Αργεντινός στράικερ μετρά περίπου 10 μέρες ως παίκτης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» όταν ο... εφιάλτης του παρελθόντος χτύπησε ξανά την πόρτα του.

Στην χθεσινή (17/7) προπόνηση της ομάδας στο Καρπενήσι ο Σάλσες παθαίνει επιληπτικό επεισόδιο και μεταβαίνει άμεσα στο νοσοκομείο της Λαμίας. Το αρχικό σοκ για το περιστατικό αντικαθίσταται από μία προσωρινή ηρεμία καθώς η αξονική στην οποία υποβλήθηκε ήταν «καθαρή με τον νευροχειρουργό που τον εξέτασε να τονίζει πως το επεισόδιο δεν είχε συνάφεια με έναν τραυματισμό στο κρανίο προ μερικών μηνών.

Η αλήθεια είναι πως ο Σάλσες στις 8 Απριλίου αγωνιζόμενος ακόμα στην Χιμνάσια Χουχούι είχε μία σφοδρή σύγκρουση με τον Κρούσπζκι της Αλντοσίβι, έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος και έμεινε σχεδόν αναίσθητος. Άμεσα δέχτηκε ιατρική περίθαλψη και κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο ο τότε γιατρός της ομάδας Χούλιαν Βερσεγιόνε επεσήμανε: «Ο Μάκι εξελίσσεται κλινικά καλά, νευρολογικά είναι διαυγής, έχει τον προσανατολισμό του, είναι ξύνιος και ανταποκρίνεται σε κάποιες από τις εντολές που του ζητάμε, διατηρούνται όλες οι ζωτικές παράμετροι.

Έχει ακόμη κάποια ζαλάδα όταν αλλάζει θέση. Σε τρεις ή λίγο περισσότερες μέρες θα αναλύσουμε την πιθανότητα επιστροφής του στο σπίτι».

Πλέον στον Απόλλωνα καλούνται να προβούν σε νέο αναλυτικά «τσεκ-απ» του Σάλσες ούτως ώστε να εξακριβωθεί τι συμβαίνει με την κατάστασή του και τον όποιο κίνδυνο διατρέχει η υγεία του.

Όταν ο Σάλσες τραυματίστηκε στο κρανίο πριν τρεις μήνες (vid)