MENU

Ο νεαρός αμυντικός "φλέρταρε" με την προοπτική του ΟΦΗ εδώ και περίπου έναν χρόνο. Με τις συνθήκες να έχουν ωριμάσει, και μετά την συζήτηση που είχε με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά και το τηλεφώνημα του Νίκου Παπαδόπουλου, η απόφαση ελήφθη.

Λίγες μέρες πριν αφήσει τα "ασπρόμαυρα" του ΠΑΟΚ γι΄αυτά του ΟΦΗ, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης μιλάει για τους λόγους της απόφασης του, τους στόχους του με την κρητική ομάδα, την... παρέα που αφήνει στην Θεσσαλονίκη, τα όσα έζησε πέρσι αλλά και την επιθυμία του να δει πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο PAOK24:

-Παναγιώτη, πώς προέκυψε ο ΟΦΗ;

Από πέρσι το καλοκαίρι ξεκίνησαν οι συζητήσεις όταν η ομάδα ήταν στη Β΄Εθνική. Δεν προέκυψε όμως και φέτος υπήρξε νέο ενδιαφέρον. Από την στιγμή που έμαθα ότι δεν θα ανήκω στο φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ, προχώρησε...

- Από τον Γενάρη υπήρχε όμως κινητικότητα...

Ναι αλλά είχα μιλήσει με τον κ.Λουτσέσκου και μου είχε πει πως ήταν καλύτερο εκείνη την περίοδο να μείνω στην ομάδα.

- Φέτος, τι σου είπε πριν πάρεις την απόφαση για τον ΟΦΗ;

Ότι ήταν καλύτερο να πάρω κάποια παιχνίδια στα πόδια μου. Συζητήσαμε και κρίθηκε πως είναι καλύτερο να πάω εκεί για να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερος.

- Αντίστοιχα με τον προπονητή του ΟΦΗ μίλησες;

Ναι, είχαμε μια επικοινωνία. Μου ανέφερε πως η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο, μου μίλησε για το προπονητικό κέντρο, για τους οπαδούς που είναι δίπλα στην ομάδα και την στηρίζουν ανελλιπώς.

- Από τα "ασπρόμαυρα" του ΠΑΟΚ σε αυτά του ΟΦΗ, δηλαδή;

(σ.σ. γελάει). Τα χρώματα δεν αλλάζουν και αυτό είναι πολύ ευχάριστο για μένα.

- Για ποια θέση προορίζεσαι στον ΟΦΗ, γιατί στον ΠΑΟΚ έπαιξες σε διαφορετικές θέσεις...

Η αλήθεια είναι πως στον ΠΑΟΚ τα τελευταία δύο χρόνια έχω παίξει ως αριστερό μπακ, δεν έχω παίξει στην θέση μου που είναι δεξιά. Πιστεύω ότι εκεί θα χρησιμοποιηθώ ως δεξί μπακ αλλά δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθώ και λίγο πιο μπροστά. Αυτό θα το κρίνει ο προπονητής.

- Παναγιώτη, έζησες πέρσι την ομάδα του ΠΑΟΚ από μέσα, όλοι λένε ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά, τι κρατάς εσύ;

Εννοείται πως ήταν δύσκολη αλλά αυτό που κρατάω είναι πως κόσμος, διοίκηση και ομάδα ήταν ένα. Τα τελευταία πέντε χρόνια που είμαι εγώ στην ομάδα δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα. Ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια και έτσι εξηγείται το καλό κλίμα στα αποδυτήρια.

- Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον ΟΦΗ και τι βλέπεις φέτος για τον ΠΑΟΚ; Ήρθε η ώρα;

Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα. Όλοι το γνωρίζουν αυτό. Έλειπε από την Super League, επέστρεψε εκεί που ανήκει και πιστεύω πως ατομικά θα με βοηθήσει πολύ. Ο στόχος του ΟΦΗ δεν είναι απλά η παραμονή, είναι το κάτι παραπάνω και σίγουρα αυτό θα με βοηθήσει και μένα. Για τον ΠΑΟΚ, ήρθε η ώρα να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Φέτος έχει όλες τις βάσεις για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, είναι μια ομάδα που δεν έχει αλλαγές στο ρόστερ τα τελευταία χρόνια. Και όχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά είμαι αισιόδοξος και για την Ευρώπη.

- Τι θα σου λείψει περισσότερο;

Δημιουργήσαμε μια παρέα μέσα στην ομάδα. Με τους Πέλκα, Λημνιό, Κουλούρη, είχαμε επαφές και με τον Χάρη (σ.σ. Χαρίση), τον Κίτσιου, τον Πούγγουρα. Δεν θέλω όμως να το σκέφτομαι. Αυτές οι φιλίες μένουν αλλά τώρα... ήρθε η ώρα για δουλειά. Στον ΟΦΗ πηγαίνω και σίγουρα με περιμένει σκληρή δουλειά.

Δεληγιαννίδης: «Ο ΟΦΗ εκεί που ανήκει - Δεν το έχω ξαναδεί αυτό στον ΠΑΟΚ»
EVENTS