MENU

Η ευρωπαϊκή ή όχι πορεία της Ελλάδας και ο… αποκλεισμός ή όχι του Ολυμπιακού από το Τσάμπιονς Λιγκ!

Αυτές τις κρίσιμες ώρες με τις απανωτές συναντήσεις της ελληνικής κυβέρνησης στις Βρυξέλλες και τις σκληρές προτάσεις που συζητούνται για την χώρα μας και την…σωτηρία της είναι λογικό άπαντες να περιμένουν την τελική έκβαση των εθνικά υπερήφανων διαπραγματεύσεων. Όλα είναι ανοικτά για το τι θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες με την επιλογή του δημοψηφίσματος που έχει πέσει στο «τραπέζι» εδώ και καιρό από την ελληνική κυβέρνηση να μην μπορεί να αποκλειστεί. Βεβαίως εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα φαινεται να μην υπάρχει ο χρόνος για ελιγμούς και άλλες λύσεις όμως όσο δεν υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τους Θεσμούς όπως τους λέμε πλέον κανείς δεν ξέρει τι θα φέρουν οι επόμενες ώρες.

Και εδώ έρχεται να συνδυαστεί η πολιτική με το ποδόσφαιρο με ίδιο παρανομαστή, την Ευρώπη. Αν λοιπόν χρειαστεί να πάμε σε δημοψήφισμα για το αν θέλουμε να μείνουμε ή όχι στην Ευρώπη είναι ευκαιρία να λύσουμε με δημοκρατικό τρόπο και το μεγάλο θέμα της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βάζοντας και δεύτερο ερώτημα στο δημοψήφισμα.

Δύο σε ένα και η λύση θα έρθει άμεσα! Κάτω από το ερώτημα «θέλετε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη ή όχι» να υπάρχει και το «θέλετε να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός ή όχι».

Απλά και δίκαια πράγματα. Και ο λαός μας να δώσει την λύση! Να μπορέσει έτσι και η «τρόικα» του ποδοσφαίρου μας να επενδύσει πάνω στη «μάχη» του δημοψηφίσματος και να μην χρειάζεται να στέλνει…φακέλους που δεν λένε και τίποτα στην ΟΥΕΦΑ και να μην εμφανίζονται ξαφνικά δεκάδες μηνύματα στο σάιτ της ΟΥΕΦΑ με το «τιμωρείστε τον Ολυμπιακό». Να πάρει ο ελληνικός λάος την κατάσταση στα χέρια του και να δώσει λύση και σε αυτό το μείζον θέμα. Η λαϊκή εντολή να δρομολογήσει τις εξελίξεις. Ποια ΟΥΕΦΑ, ποιοι δικαστές, τακτικοί ή ποδοσφαιρικοί, ποια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ποια στοιχεία που χρειάζονται για να φτάσουμε στο σημείο να αποβληθεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μια ομάδα. Λεπτομέρειες.

Εδώ οι Τούρκοι επαναστάτησαν! Δεν το είδατε, δεν το βλέπετε; Και εμείς θα κάτσουμε με τα χέρια σταυρωμένα να κοιτάμε; Φως φανάρι η υπόθεση! Και ο λαός μας θα δώσει την λύση! Ακόμη και αν δεν χρειαστεί τελικά να γίνει δημοψήφισμα για το Ευρώ δεν πρέπει να αλλάξει κάτι. Να γίνει για τον Ολυμπιακό. Με τα πιστεύω και τα…στοιχεία του καθενός να βγάλουμε το αποτέλεσμα και να πορευτούμε με αυτό. Και για να το κάνω και πιο…εξτρίμ, εάν ξανά ο Ολυμπιακός κατακτήσει το πρωτάθλημα να κάνουμε και πάλι δημοψήφισμα για την επικύρωση ή όχι της βαθμολογίας. Για σιγουριά και για…διαφάνεια!

Άντε και σφίγγουν και οι ζέστες! Καλό καλοκαίρι!

Υ.Γ. Λίγα λόγια χωρίς χαβαλέ. Ωραίο το οργανόγραμμα στην ΠΑΕ, ωραία και η νέα φανέλα. Αντε σιγα-σιγά να βλέπουμε και τους νέους παίκτες του Ολυμπιακού που θα την φορέσουν. Και με τον Σίλβα να έρχεται επιτέλους είναι θέμα ημερών να ακολουθήσουν και οι νέοι παίκτες. Καλοί ή κακοί θα φανεί στην πορεία. Το ζητούμενο είναι να υπάρχει διάθεση για μεταγραφές με ποιότητα. Και η ποιότητα τις περισσότερες φορές κοστίζει. Στον Ολυμπιακό καθημερινά τονίζουν πως το χέρι θα μπει βαθιά στην τσέπη για να γίνουν όλα όσα χρειάζονται για την ομάδα. Κυνηγώντας συνάμα και δύο-τρεις δυνατές υποθέσεις που θα είναι ικανές να τραβήξουν τον κόσμο στο γήπεδο και να του φτιάξουν το καλοκαίρι. Μπορεί να έχει πάει πίσω χρονικά το πλάνο όμως καλό είναι να μην βιαστεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα. Γιατί γρήγορα-γρήγορα μπορεί να βρεθεί εκτεθειμένος.

Ας κάνουμε…διπλό δημοψήφισμα
EVENTS