MENU

Θέμα χρόνου είναι το να επιδικαστεί ακόμα μία αφαίρεση τριών βαθμών (-3) στον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά εξαιτίας της αίτησης που έχει καταθέσει ο Μίκαελ Εσιέν για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το πρόσωπό του.

Στον παλαίμαχο Γκανέζο άσο το τριφύλλι οφείλει τις δόσεις Μάρτη και Απρίλη καθώς και ένα μέρος από τον Φλεβάρη και τον Μάη που «τρέχει», με κάθε δόση να αντιστοιχεί σε περίπου 40.000 ευρώ.

Η υπόθεση του Εσιέν συζητήθηκε την Τετάρτη από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση της απόφασης που βρίσκεται σε εκκρεμότητα, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα δικαιώσει τον ποδοσφαιριστή.

Εκτός του θέματος Εσιέν στο Διαιτητικό Δικαστήριο συζητήθηκε και η υπόθεση του Μλάντεν Πέτριτς που όμως αφορά στην έφεση του Παναθηναϊκού κατά της πρωτόδικης απόφασης που σχετίζεται με ποσό ύψους 162.000 ευρώ που αφορά στην εφορία, με τους «πράσινους» να έχουν καταθέσει αίτηση εναντίον της απόφασης και πλέον αναμένεται η απόφαση.

Καμία εξέλιξη τέλος δεν είχαμε στο θέμα που «καίει» περισσότερο από κάθε άλλο αυτήν την περίοδο και δεν είναι άλλο από τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον Γενς Βέμερ. Επί της ουσίας δεν υπάρχει ακόμα καμία εξέλιξη επί του θέματος ούτε κάποια επαφή των δύο πλευρών τις τελευταίες ώρες.

Παναθηναϊκός: Έρχεται νέο -3 από Εσιέν, καμία εξέλιξη με Βέμερ