MENU

Εδώ που έχουμε φτάσει τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Τα “τι” και τα “πως” τα γνωρίζουν πλέον οι πάντες, το θέμα είναι το δια ταύτα. Και άλλη, ρεαλιστική, λύση για να γλιτώσει ο Παναθηναϊκός από την απόλυτη καταστροφή και από την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας του δεν υπάρχει. Βάζει ο Γιάννης Αλαφούζος ΧΘΕΣ το χέρι στην τσέπη, πληρώνει αυτά που ο ίδιος και οι Παναθηναϊκά επικίνδυνοι συνεργάτες του δημιούργησαν και πάει – τρόπος του λέγειν - στην ευχή του Θεού.

Οι “βλαχομαγκιές” και οι δήθεν εκβιασμοί των ανίκανων που συνεχίζει να έχει δίπλα του ο ιδιοκτήτης του τριφυλλιού όπως ήταν φυσικό δεν έπιασαν. Οι πιστωτές είναι στα κάγκελα και αν δεν δουν “φως” πίσω δεν κάνουν, ενώ στο συμβούλιο της Λίγκας αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά ότι ο Παναθηναϊκός εκπροσωπείται από διοικητικά ανύπαρκτους, από ανθρώπους της πλάκας και της φάπας, που με τον τρόπο που λειτουργούν δεν βρίσκουν ούτε την ψήφο τους.

Η σιγουριά ότι θα περάσει “αέρα” η πρόταση της ΑΕΚ αποδείχτηκε ένας ακόμη “αέρας κοπανιστός”, τύπων που συνεχίζουν να έχουν λόγο και να τους κοιτάει ο Αλαφούζος μέσα στα μάτια. Ανθρώπων που το καλοκαίρι έκαναν τζάμπα διακοπές στα πεντάστερα δήθεν “μαζεύοντας” Ενώσεις και στο τέλος δεν ήσουν όπως πάντα πουθενά, καταφέρνοντας να παραμείνεις κομπάρσος και στην επόμενη μέρα του ποδοσφαίρου.

Αυτά επαναλαμβάνω είναι πλέον γνωστά, τα ξέρουν και οι πέτρες. Το θέμα είναι τι κάνεις για να μην πέσεις στα βράχια και φυσικά η λύση δεν είναι να περιμένεις δήθεν παρέμβαση της ΕΠΟ, για την οποία αρκεί να δεις μονάχα ποιοι την διαδίδουν ώστε να μην την πιστέψεις. Το αστείο των τελευταίων μηνών παρατράβηξε και ο Γιάννης Αλαφούζος οφείλει να βάλει τα χρήματα που απαιτούνται ώστε να μην πέσει το πλοίο στα βράχια. Κάθε άλλη συζήτηση, τέτοια ώρα είναι περιττή. Η κλεψύδρα έχει αδειάσει. Για όλους, μα κυρίως για τον Παναθηναϊκό.

Μια καλή ερώτηση είναι βέβαια το ποιος θα αναλάβει μέσα στην τούρλα να έρθει σε επαφή με τους πιστωτές. Από τη μέρα που εκδιώχθηκαν οι Τουμαζάτος – Διαμαντόπουλος αγνοείται και η τελευταία ικμάδα σοβαρότητας στις επαφές και περισσεύουν οι εκβιασμοί, οι κουτσαβακισμοί και τα ψευτοδιλήμματα σε ανθρώπους που ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΣ. Μιλάμε για εκπροσώπηση από παντελώς άσχετα άτομα και αρκεί να επαναλάβουμε ότι την τελευταία φορά που έγιναν οι πληρωμές στους παίκτες δεν ήξεραν ούτε τα λεφτά να μετρήσουν και έτρεχαν να πάρουν πίσω τους φακέλους. Οι... και καλά παράγοντες του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας, που εξακολουθούν να νομίζουν πως ζουν το όνειρό τους μέσα στα πράσινα συντρίμμια, την ίδια ώρα με την οργή, την αγανάκτηση και την κατάθλιψη εκατομμυρίων Παναθηναϊκών.

Δεν χρειάζεται να πούμε τι μπορεί να σημαίνει πιθανός υποβιβασμός του Παναθηναϊκού. Και για την ομάδα αλλά και για τον ίδιο τον Αλαφούζο ασχέτως αν έχει πρόσφατη εμπειρία από... μεταναστεύσεις κλπ και ίσως γι' αυτό να εμφανίζεται ψύχραιμος. Και στην τελική το θέμα αυτή τη στιγμή δεν είναι τι θα πάθει σε επίπεδο κόστους ο Αλαφούζος, αλλά να μην πάθει ο Παναθηναϊκός. Να μην βιώσει την απόλυτη ξεφτίλα. Και αυτήν ΜΟΝΟ ο ίδιος μπορεί να την σώσει και κανένας άλλος, άσχετα αν την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές εξακολουθεί να πουλάει τρέλα...

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κόβει την “πλάκα” και... ΠΛΗΡΩΝΕΙ!
EVENTS