MENU

Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον συμπατριώτη τους να τους σκιαγραφήσει το προφίλ του Ιβάν Σαββίδη για τον οποίο ο Κρέσπο είπε:

«Είναι ένας πολύ αγαπητός και ήρεμος άνθρωπός. Έρχεται πολλές φορές και προσπαθεί να μας εμψυχώσει. Είναι ένας άνθρωπος συνηθισμένος. Σχετικά με αυτό που συνέβη χθες, νομίζω ότι εκνευρίστηκε υπό την έννοια ότι έβλεπε ότι μας 'έκλεβαν', εντός εισαγωγικών και έχασε τον έλεγχο. Μπήκε στο γήπεδο και για το όπλο δεν ξέρω τι να πω. Είναι ένας άνθρωπος που έχει το όπλο στην καθημερινότητά του. Η αλήθεια είναι ότι εμείς το είδαμε πρώτη φορά. Εγώ δεν το είδα καν εκείνη την ώρα στο γήπεδο, είδα μετά τις φωτογραφίες.

Ο πρόεδρος έχει πάντα σωματοφύλακες, φαντάζομαι για λόγους που αφορούν το επάγγελμά του. Είναι ένας άνθρωπος με οικονομική επιφάνεια και προφανώς δεν μπορεί να κυκλοφορεί μόνος του. Ωστόσο, εδώ στην Ελλάδα δεν είναι τόσο ασυνήθιστο να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο παράγοντες ομάδων.

Είμαι εδώ ενάμιση χρόνο και έχω δει παράγοντες να το κάνουν. Έχει συμβεί και στο γήπεδο του Ολυμπιακού με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο όταν ένα παιχνίδι διεκόπη για ρίψη φωτοβολίδων και προσπαθούσε να πείσει τον διαιτητή να συνεχίσει το παιχνίδι.

Η Ομοσπονδία δεν δείχνει θέληση να κάνει κάτι για να αλλάξει την κατάσταση, δεν λαμβάνει μέτρα».

Στη συνέχεια ο 31χρονος αμυντικός αναφέρθηκε στη φάση που... έβαλε φωτιά στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

«Ήταν μόλις είχαμε πετύχει ένα γκολ, λίγο πριν από το τέλος του αγώνα, το γκολ ήταν κανονικό, ο διαιτητής το ακύρωσε υπό την πίεση των παικτών της αντίπαλης ομάδας. Πέρασε αρκετή ώρα, δεν ξέραμε τι είχε αποφασίσει ο διαιτητής, όλοι άρχισαν να βλέπουν τις εικόνες στην τηλεόραση. Όταν ο διαιτητής ανακοίνωσε ότι δεν θα μετρήσει το γκολ, τότε χάθηκε τελείως ο έλεγχος.

Αντιλαμβάνομαι ότι ο διαιτητής πρέπει να πάρει μια απόφαση. Αυτή μπορεί να είναι υπέρ μας ή και όχι. Ωστόσο, δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να παίρνει μια απόφαση μετά από δέκα λεπτά. Μπορεί η απόφασή του να είναι λανθασμένη, είναι κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο».

Κατόπιν ο Κρέσπο ρωτήθηκε για το γεγονός ότι σε μικρό χρονικό διάστημα προκλήθηκαν επεισόδια στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

«Ο ΠΑΟΚ είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Μέχρι τώρα αυτοί είχαν την ισχύ και τώρα βρέθηκε απέναντί τους ένας δυνατός πρόεδρος και προφανώς αυτό δημιουργεί πρόβλημα. Κάθε παιχνίδι είναι ένας πόλεμος, όταν παίζουμε στο γήπεδο του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ ή και σε έδρες λιγότερο ανίσχυρων αντιπάλων. Υπάρχουν άσχημες εικόνες στα γήπεδα, αλλά από την άλλη πολλοι δεν βλέπουν και την καλή εικόνα με τους ποδοσφαιριστές να είναι ενωμένοι και να μην δυναμιτίζουν το κλίμα» απάντησε.

Τέλος, ο άσος του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε και για τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρσία, σημειώνοντας ότι το ρολό το οποίο χτύπησε τον προπονητή του Ολυμπιακού δεν ήταν δυνατό να του προκαλέσει τη ζημιά, την οποία υποστήριξε ότι είχε καταλήγοντας: «Πήγε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο, η ιδιοκτησία του οποίου σχετίζεται με τον Ολυμπιακού, ο τραυματισμός ήταν στα χείλη, στο λαιμό και προφανώς κάποια πράγματα παρουσιάστηκαν με υπερβολικό τρόπο».

Κρέσπο στο ραδιόφωνο της Marca: «Ο Σαββίδης ένιωσε ότι μας έκλεβαν...»
EVENTS