MENU

Σίγουροι αναφορικά με την ισχύ που έχει το «φύλλο αγώνα» και τα όσα αναφέρει ο διαιτητής Αρετόπουλος, σε σχέση με την συμπληρωματική έκθεση, είναι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Όπως τονίζουν οι «ασπρόμαυροι», στη νέα έκθεση ο Αρετόπουλος λέει άλλα, σε σχέση με όσα ανέφερε στο φύλλο αγώνα, το οποίο όπως φαίνεται και από τον κανονισμό (άρθρο 15 , παρ. 9), έχει μεγαλύτερη ισχύ από οποιαδήποτε συμπληρωματική έκθεση.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν από τον ΠΑΟΚ, στην συμπληρωματική έκθεση ο ρέφερι του ντέρμπι ζήτησε από τον παρατηρητή «να διορθώσει το τυπικό λάθος του Ολυμπιακού» και να αναγραφεί στους αξιωματούχους του αγώνα ο Όσκαρ Γκαρσία.

«Είναι σα να μας έλεγε εμάς ο διαιτητής του αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Τσάμπιονς Λιγκ να μη βάλουμε τον Λιάσσο Λουκά γιατί θα τιμωρηθούμε» τόνισαν οι «ασπρόμαυροι».

Όσον αφορά το «φύλλο αγώνα», ο ρέφερι Αρετόπουλος κάνει λόγο για τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού, αλλά μέσα από την πληροφόρηση που είχε για το γεγονός, από τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων».

Στη συμπληρωματική έκθεση, ο Αρετόπουλος αναφέρει ότι υπήρξε τραυματισμός του Όσκαρ Γκαρσία από αντικείμενο, κάτι που για το οποίο τον διαβεβαίωσε ο γιατρός του αγώνα.

Επίσης, στο «φύλλο αγώνα» ο ρέφερι του ντέρμπι έγραψε ότι 15 λεπτά μετά την ώρα που είχαν παραδοθεί οι λίστες των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων, ο παρατηρητής της διοργανώτριας αρχής του προσκόμισε μία λίστα με τις εξής αλλαγές:

«Στη θέση του αρχικά δηλωθέντα προπονητή κ.Χρήστου Κόντη, τοποθετήθηκε ο κ.Όσκαρ Γκαρσία και στη θέση του αρχικά δηλωθέντα τεχνικού διευθυντή κ. Martinez Ruben τοποθετήθηκε ο κ. Χρήστος Κόντης».

Ωστόσο, στην συμπληρωματική έκθεση που έκανε ο Αρετόπουλος, αναιρεί και πάλι τα όσα έγραψε για το περιστατικό και υπογραμμίζει ότι ο ίδιος εντόπισε το λάθος και ζήτησε από τους παρατηρητές να το διορθώσουν.

Την ίδια ώρα, είναι ξεκάθαρος ο Κ.Α.Π ως προς την ισχύ που έχει το «φύλλο αγώνα» σε σχέση με την συμπληρωματική έκθεση, καθώς αναφέρει τα εξής:

«Οι ακολουθούσες του Φύλλου Αγώνα εκθέσεις των διαιτητών σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ανταποδείξουν το Φ.Α. στο σύνολό του παρά μόνο να χρησιμεύσουν ως στοιχεία διευκρίνισης ή συμπλήρωσης των αναγραφομένων στο Φ.Α. παρατηρήσεων του διαιτητή».

Δείτε τον σχετικό κανονισμό αναφορικά με το «φύλλο αγώνα» και στην συμπληρωματική έκθεση:

Το Φύλλο Αγώνα:

Η συμπληρωματική έκθεση:

ΠΑΟΚ: «Το φύλλο αγώνα είναι πάνω από τις συμπληρωματικές εκθέσεις» (pics)