MENU

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον ματς με τη Λαμία: «Ο ΠΑΟΚ ξέρει τι επιζητά. Είναι η χρονιά του και νομίζω ότι είναι ένα επίπεδο πάνω από όλους σύμφωνα με την εικόνα που δείχνει. Είναι το φαβορί στο παιχνίδι με τη Λαμία. Βλέπουμε ότι κάθε Κυριακή δημιουργεί ευκαιρίες, είναι μια συμπαγής ομάδα, οι παίκτες έχουν δέσει μεταξύ τους έχουν δέσει και δίνουν το 100% και ο προπονητής εμπνέει σιγουριά στην ομάδα. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που έχει βάθος και όποιος και να μπει μπορεί να βοηθήσει. Υπάρχει ομοιογένεια. Όταν είναι καλά τα πράγματα στα αποδυτήρια αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Βγάζει μια θετική αύρα».

Για τον κορυφαίο παίκτη του ΠΑΟΚ: «Ο Πέλκας είναι ο κορυφαίος της ομάδας. Κέρδισε δίκαια τη θέση του και το σημαντικό είναι ότι είναι Έλληνας. Ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟΚ, μεγάλωσε μέσα στην ομάδα και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται».

Για τη Δόξα Δράμας: «Ο πρόεδρος είναι ένας σοβαρός άνθρωπος. Θα κυνηγήσουμε τις ελπίδες μας φέτος και του χρόνου θα είμαστε μια μεγάλη δύναμη στη Β Εθνική που θα πάρει το εισιτήριο για την Α Εθνική».

Πηγή: Metropolis 95,5

Γεωργιάδης: «Φέτος είναι η χρονιά του ΠΑΟΚ, κορυφαίος ο Πέλκας»