MENU

Παρά την συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και την αρχική προφορική συμφωνία του Δικεφάλου με τον Έλληνα παίκτη η διστακτικότητα του παίκτη "ναυαγεί" την μεταγραφή.

Οπως ενημέρωσε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, ο Κουρμπέλης εμφανίστηκε διστακτικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Τούμπα, παρότι ο ατζέντης, του είχε επιβεβαιώσει εγγράφως την αποδοχή της προσφοράς του ΠΑΟΚ, τα ξημερώματα...

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, φαίνεται να επικρατεί μια αναστάτωση στον Παναθηναϊκό, καθώς πόνταραν πολλά στα χρήματα του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Δικέφαλος ενημέρωσε ότι δε θα περιμένει άλλο.

Μάλιστα δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας sampnews24.com αναφέρει ότι ο Κουρμπέλης βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στην Σαμπντόρια.

Οσο για τον Παναθηναϊκό; Απειλείται με άμεση αγωνιστική διάλυση καθώς με την πώληση του Κουρμπέλη στον ΠΑΟΚ υπήρχαν και έμψυχα ανταλλάγματα που ζητούσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Στο μεταξύ Κάτσε, Κωνσταντινίδης, Μυστακίδης που ήταν έτοιμοι για τον Παναθηναϊκο βρίσκονται στον "αέρα". Και με δεδομένο ότι διανύουμε τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου, γίνεται αντιληπτό ότι το ρόστερ του Παναθηναϊκού κινδυνεύει πλέον με απίστευτη αποψίλωση, γεγονός που πιθανότατα θα οδηγήσει τον Ουζουνίδη στην πόρτα της εξόδου, όπως ανέφεραν τα τελευταία ρεπορτάζ μετά και τη χθεσινή συνάντηση του Έλληνα τεχνικού με τη διοίκηση της ΠΑΕ. Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, οι επόμενες ώρες αναμένονται εξαιρετικά κρίσιμες για τους «πράσινους»...

Ανατροπή: Αποσύρεται ο ΠΑΟΚ για Κουρμπέλη!