MENU

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και συγκεριμένα ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να καλύψει το κενό που άφησε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Εμίρ Σπάχιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος τον Απρίλιο από την Λεβερκούζεν εξαιτίας ενός επεισοδίου με σεκιούριτι της ομάδας, βρίσκεταιστη λίστα του Τριφυλλιού.υπέροχη πίτσα εδώ

Η σεζόν, πάντως, στη Λεβερκούζεν ήταν εξαιρετική σεζόν για τον διεθνή Βόσνιο άσο, ο οποίος μάλιστα αναδείχθηκε μέσα στους τρεις κορυφαίους αμυντικούς της Bundesliga, αλλά η ηλικία του είναι αυτή που προβληματίζει τους «πράσινους».

Τον Αύγουστο ο Σπάχιτς πατάει τα 35 και στον Παναθηναϊκό αναμένεται να εξετάσουν πολύ καλά το θέμα πριν προχωρήσουν σε κάποια κίνηση.

Το συμβόλαιο του Βόσνιου αμυντικού στην Μπάγερ του απέφερε πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Μπορεί αυτή τη στιγμή να μη ζητάει τόσα, κυρίως λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του, ωστόσο ο Παναθηναϊκός σίγουρα δεν θα έμπαινε σε διαδικασία πλειστηριασμού με ομάδες από την Τουρκία και το Κατάρ, οι οποίες έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Για τον Σπάχιτς είχε ενδιαφερθεί πρόσφατα και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ωστόσο ο παίκτης είπε «όχι» στους Κροάτες.

Παναθηναϊκός για Σπάχιτς!