MENU

Ανεξάρτητα από την εξέλιξη της περίπτωσης του Ροντρίγκο Μολέδο, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επικοινωνία με τους "ασπρόμαυρους" με φόντο την "μετακόμιση" των Κάτσε - Κωνσταντινίδη και Μυστακίδη στην Παιανία. Οι τρεις υποθέσεις είναι αρκετά προχωρημένες, ωστόσο, απομένει το τελικό "ok" του ισχυρού άνδρα της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ προκειμένου να προχωρήσουν στα διαδικαστικά.

Η έλευση του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη θα δρομολογήσει τις εξελίξεις και από την απάντηση του προέδρου του Δικεφάλου θα "ξεκαθαρίσει" οριστικά το τοπίο. Με αστερίσκο η υπόθεση του Έργκους Κάτσε, η περίπτωση του οποίου παρουσιάζει μεγαλύτερες δυσκολίες συγκριτικά με των άλλων δυο ποδοσφαιριστών, δεδομένου του συμβολαίου του.

Αναφορικά με τον Γιάννη Μυστακίδη, ο ρόλος που θα έχει στους "πράσινους", αποτέλεσε το εχέγγυο για να δει με θετικό μάτι την προοπτική του δανεισμού του στον Παναθηναϊκό.

Όσο για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη φαίνεται πως πιο εύκολα θα προχωρήσει το θέμα δεδομένου ότι αποχωρεί -όπως όλα δείχνουν- ως ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, εφόσον βρεθεί η "χρυσή" τομή, σε αντίθεση με τους άλλους δυο συμπαίκτες του.

Όπως και να΄χει, από την Δευτέρα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις και για τους τρεις...

Απομένει η οριστική απάντηση του ΠΑΟΚ για τους τρεις...