MENU

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Μόνο νίκες για τον ΠΑΟΚ τον Δεκέμβριο. Ο Δικέφαλος πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων κέρδισε Ξάνθη, Παναθηναϊκό και Πλατανιά για την Super League Σουρωτή και τον ΑΟ Τρίκαλα για το Κύπελλο Ελλάδας. Το paokfc.gr, το PAOK FC Official App και το 11888 σας καλούν να επιλέξετε τον MVP του μήνα.

Πρώτος υποψήφιος ο Δημήτρης Πέλκας . Ο εκ των αρχηγών του Δικεφάλου αγωνίστηκε και στα τέσσερα παιχνίδια, βρήκε αγωνιστικό ρυθμό και ήταν εξαιρετικός. Πραγματικός ηγέτης μέσα στον αγωνιστικό χώρο συνέβαλε τα μέγιστα στα θετικά αποτελέσματα της ομάδας με παρουσία τόσο στον άξονα όσο και στα αριστερά της μεσοεπιθετικής γραμμής.Highlight η εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Τούμπας, όπου σημείωσε δύο απίθανα τέρματα.

Τη φετινή σεζόν μοιάζει ακόμα πιο ώριμος και θέλει να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες. Θα καταφέρει ο Πέλκας να επαναλάβει την επιτυχία του Σεπτεμβρίου;Δεύτερος μονομάχος ο Φερνάντο Βαρέλα .

Ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι διανύει την καλύτερη περίοδό με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Βαρέλα είναι αναμφίβολα ο ηγέτης της ασπρόμαυρης άμυνας στα τελευταία παιχνίδια. Με πάθος, ένταση, σωστές και πολύ έξυπνο παιχνίδι με σωστές τοποθετήσει κι επεμβάσεις, είχε κομβική παρουσία στην σχεδόν άψογη αμυντική λειτουργία του Δικεφάλου, που δέχθηκε μόλις ένα γκολ σε τέσσερα παιχνίδια. Παράλληλα βοήθησε και στο επιθετικό κομμάτι αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για το ανέβασμα της μπάλας, ενώ ήταν επικίνδυνος στις στημένες φάσεις.Τέλος, το βραβείο θα διεκδικήσει κι ένας rookie. O Δημήτρης Λημνιός .

Ο 19χρονος εξτρέμ του ήρθε στον ΠΑΟΚ με όνειρα και φιλοδοξίες, είδε το όνομά του να φιγουράρει σε σενάρια δανεισμού, εν τέλει ο Λουτσέσκου τον διατήρησε στο ρόστερ και αυτός φρόντισε να αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.Αγωνίστηκε και στις δύο πτέρυγες του Δικεφάλου και είχε θετική παρουσία.

Με την ταχύτητά του ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για τις αντίπαλες άμυνες, με κορυφαία εμφάνιση αυτή στην έδρα της Ξάνθης, όπου ο Δικέφαλος πήρε το πρώτο του διπλό στην φετινή Super League Σουρωτή.Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Δεκέμβριο".

Εδώ γίνεται η ψηφοφορία

Ποιος ήταν τον Δεκέμβριο o mvp του ΠΑΟΚ;