MENU

Αντελίνο Βιεϊρίνια, Ρόμπερτ Μακ και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι νοκ άουτ, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Πλατανιά και ως εκ τούτου ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν έχει και πολλές επιλογές σχετικά με τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας.

Σε ό,τι αφορά την άμυνα, αυτή δεν θα αλλάξει και θα είναι ίδια με αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τους Κρέσπο, Μάτος να καλύπτουν τις δύο πτέρυγες και τους Βαρέλα, Μαλεζά να είναι στα στόπερ. Ο Πασχαλάκης θα διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια της εστίας του ΠΑΟΚ, ενώ οι Μαουρίσιο και Τσίμιροτ, δείχνουν να έχουν το προβάδισμα.... ενδεκάδας, με τον Χοσέ Κάνιας αυτή τη φορά να μένει στον πάγκο.

Στη δεξιά μεσοεπιθετική πτέρυγα θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Λημνιός, με τον Πέλκα να είναι και πάλι σε θέση επιτελικού πίσω από τον Ευθύμη Κουλούρη που για 5ο συνεχές παιχνίδι θα βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα, ενώ για το αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Τζάλμα Κάμπος, θα μονομαχήσουν για μία θέση με τον Αφρικανό άσο να έχει το προβάδισμα.

Οι επιλογές Λουτσέσκου για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ!