MENU

Ο άνθρωπος που αναγέννησε τον Ολυμπιακό, ο Σωκράτης Κόκκαλης, πλέον αντιμετωπίζεται σαν... «μεγάλος Ολυμπιακάρας» με «ολυμπιακοφροσύνη που τρέχει από τα μπατζάκια του» και «ρόμπα»! Ο σχετικός τίτλος: «Καλοφάγωτα Ολυμπιακάρα Σωκράτη Κόκκαλη» δεν αφήνει περιθώρια για περαιτέρω σχολιασμούς…

Τουλάχιστον αυτή είναι η θέση που εκφράζεται από τα Μέσα που αποτελούν την αιχμή του δόρατος της σκληρής «ερυθρόλευκης»... επικοινωνιακής πολιτικής και πιο συγκεκριμένα από τον πιο σκληρό πυρήνα. Ποιος είναι ο λόγος όμως, που προκάλεσε την ξαφνική καταιγίδα; Διότι η νέα συμφωνία της Intralot με τον ΟΠΑΠ μοιάζει περισσότερο με αφορμή και με τις αιτίες να είναι βαθύτερες. Η συγκεκριμένη σχέση εξάλλου, κρατάει για περίπου τρεις δεκαετίες και δεν αποτελεί... κοσμοϊστορικό νέο, ούτε στον ποδοσφαιρικό, ούτε στον επιχειρηματικό κόσμο καθώς παρόμοια ήταν και την εποχή που βρισκόταν στα ηνία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Κόκκαλης.

Παρ' όλα αυτά, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα που έχει σαν μοναδικό λόγο ύπαρξης να «στοχοποιεί» όποιον δεν ταυτίζεται απόλυτα με τις θέσεις και την πολιτική της ΠΑΕ Ολυμπιακός και καταφέρεται με χυδαίες αναφορές συνήθως κατά των ανταγωνιστών της, έχοντας προκαλέσει ακόμα και την παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αυτή τη φορά εξαπολύει... ναπάλμ κατά του «Ολυμπιακάρα» Σωκράτη Κόκκαλη.

Μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

«Φυσικά, εμείς που παρακολουθούμε χρόνια τις κινήσεις του Κόκκαλη στο επιχειρηματικό πεδίο, είχαμε καταλάβει πολύ καλά το τι θα γίνει. ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ εδώ μέσα, αν θυμάστε. Αυτήν την τακτική ακολουθεί χρόνια ολόκληρα. Πριν πάρει μια δουλειά, θολώνει τα νερά και ''ξαφνικά'' τα βρίσκει με κάποιους υποτίθεται ''αντιπάλους'' του. Την ίδια ώρα που ο Θωμάς Μητρόπουλος, ο προσωπικός του φίλος, αλωνίζει και μοιράζει βαλίτσες με χορηγίες ΟΠΑΠ και με ΡΟΥΒΛΙΑ για να γυρίσουν κάποιες ΕΠΣ υπέρ του Βαγγέλη Γραμμένου στις εκλογές της ΕΠΟ, ο Σωκράτης Κόκκαλης τακιμιάζει επιχειρηματικά με όλους τους εχθρούς του Ολυμπιακού. Μόνον ο Νικόλας Πατέρας έμεινε, πού θα πάει, θα κάνει καμιά δουλίτσα και με αυτόν ο ''μεγάλος Ολυμπιακάρας'' Σωκράτης, που τρέχει η ''ολυμπιακοφροσύνη'' από τα μπατζάκια του. Μιλάμε για τεράστιες ποσότητες ολυμπιακοφροσύνης. Τόσο πολλές, που ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να έχει στο payroll του το φιλαράκο του το Θωμά Μητρόπουλο, του οποίου το ''στρατηγείο'' στα του ποδοσφαίρου είναι μέσα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και της Αegean στον Αη Διονύση του Πειραιά. Μήπως είναι ψέμα αυτό; Μήπως είναι ψέμα το ότι διαβεβαίωνε ο Μελισσανίδης επιφανή μέλη της Original ''μην ασχολείστε με τον Κόκκαλη, μαζί μου είναι αυτός''; 'Η νομίζετε ορισμένοι ότι εμείς εδώ πετάμε χαρταετό και δεν ξέρουμε το τι μας γίνεται;»

Ωστόσο έξτρα ενδιαφέρον στο θέμα, δίνει ότι την ίδια ώρα, η συγκεκριμένη «θέση» έχει ήδη καταγραφεί ρεπόρτερ που μεταφέρουν τις θέσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού. Τα πρώτα «άρθρα» που σημειώνουν ότι «στον Ολυμπιακό δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι την συμφωνία Ιntralot – ΟΠΑΠ» έχουν ήδη αναρτηθεί στο «ερυθρόλευκο» διαδίκτυο με τη σημείωση ότι δεν αποκλείεται να υπάρχει και συνέχεια με εμφύλιο πόλεμο… Τις επόμενες ώρες αναμένεται να πληθύνουν οι σχετικές αναφορές καθώς τα non paper πήραν φωτιά!

Για την Ιστορία, υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Μέσα φίλα προσκείμενα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός εξαπολύουν ολομέτωπη επίθεση στον πρώην πρόεδρο του συλλόγου, ο οποίος σημειωτέον είναι μέχρι σήμερα μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ! Δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν, το νέο ένθετο του «Κόκκινου Πρωταθλητή» και πρώην πλέον ημερήσια εφημερίδα με τριψήφιες πωλήσεις φύλλων, είχε κάνει κάτι αντίστοιχο.

Στις 13 Ιουλίου του 2016, άρθρο του Μανώλη Γαβαθιώτη έκανε λόγο για «περίεργη και παθητική στάση που τηρεί ο Σωκράτης Κόκκαλης αναφορικά με την άμεση εμπλοκή του Θωμά Μητρόπουλου στις εκλογές της ΕΠΟ και την υποστήριξή του στη συμμαχία Μελισσανίδη – Σαββίδη – Αλαφούζου». Λίγους μήνες μετά, στις 7 Μαρτίου του 2017, σε πρωτοσέλιδο «χτύπημα» αυτή τη φορά, ο «Γαύρος» ακολουθεί την ίδια τακτική. Προβάλλει την «άποψη» του Μ. Γαβαθιώτη ο οποίος με άρθρο-παρέμβαση -όπως χαρακτηρίστηκε- αναρωτιέται: «Την εποχή που ο Μαρινάκης υψώνει το παράστημά του και στέκει ολομόναχος κυματοθραύστης κάθε σε κάθε κακόβουλη επίθεση...Εσύ Σωκράτη τι κάνεις; Πού βρίσκεσαι; Πού «παίζεις»;

«Ερυθρόλευκη» επίθεση σε Κόκκαλη: «Καλοφάγωτα… Ολυμπιακάρα»!