MENU

Με αφορμή το εμετικό πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη που εμφανίστηκε δύο φορές στο πέταλο του «Γ. Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, δήλωσε ότι «ο Ολυμπιακός δεν θέλει να υπάρχουν υβριστικά πανό για κανέναν».

Δεν στάθηκε, όμως, μόνο σε αυτό, όπως θα όφειλε να κάνει κάποιος που πραγματικά απεχθάνεται τέτοιου είδους πανό.

Το προχώρησε και παρακάτω, λέγοντας:

«Ο κ. Μαρινάκης όμως έχει στοχοποιηθεί περισσότερο και από κάθε άλλον και πρώτος και όχι ο κ. Σαββίδης. Πρώτοι εμείς έχουμε στοχοποιηθεί τόσο. Δεν είδαμε τότε τόση ευαισθησία για τον κ. Μαρινάκη όπως τώρα για τον κ. Σαββίδη».

Δυστυχώς για τον ίδιο, η πραγματικότητα έρχεται για πολλοστή φορά να διαψεύσει τους ισχυρισμούς του…

Το SDNA, άλλωστε, είναι εδώ για να θεραπεύει και την αμνησία!

Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Α) Στις 26 Απριλίου 2015, στον αγώνα Πανιώνιος-Ολυμπιακός στην Νέα Σμύρνη, οι οπαδοί των γηπεδούχων αναρτούν στο 22’ υβριστικό πανό εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη. Με παρέμβαση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη, το πανό κατεβαίνει γύρω στο 30’ και εξαφανίζεται.

Β) Στις 19 Οκτωβρίου 2015, στον αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα στην Λεωφόρο και λίγο μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» αναρτούν μεγάλου μήκους υβριστικό πανό εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο διαιτητής Μάριος Λαμπρόπουλος διακόπτει το ματς, από μόνος του, χωρίς να το ζητήσει φυσικά ο Ολυμπιακός, αφού άλλωστε δεν συμμετείχε καν στον αγώνα! Το πανό όχι απλά κατέβηκε διότι αλλιώς δεν θα συνεχιζόταν το παιχνίδι, αλλά στην απολογία της στον αθλητικό δικαστή, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιτέθηκε στην αστυνομία που δεν συνέλαβε άμεσα τους οπαδούς του «τριφυλλιού» που το ανάρτησαν!

Γ) Στις 6 Απριλίου 2016, στον αγώνα Ηρακλής-Ολυμπιακός, οι οπαδοί του «γηραιού» στο πέταλο του Καυτανζογλείου, αναρτούν υβριστικό πανό για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό. Ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, Σάββας Θεοδωρίδης, απαιτεί να κατέβει το πανό άμεσα και ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος διακόπτει τον αγώνα! Λίγο μετά, το πανό εξαφανίστηκε.

Δ) Στις 18 Σεπτεμβρίου 2016, πάλι σε αγώνα Ηρακλής-Ολυμπιακός στο Καυτανζόγλειο, οι οργανωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων αναρτούν πανό που δεν αναφέρεται στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό, αλλά σε… καναλάρχες και ναρκωτικά. Ο διαιτητής του αγώνα Ανανίας Φωτιάδης διακόπτει τον αγώνα στο 69’ και γίνονται συστάσεις να κατέβει. Το ματς ξεκίνησε και πάλι και το πανό μία εξαφανιζόταν και μία εμφανιζόταν…

Το SDNA ασφαλώς και επικροτεί την στάση των διαιτητών αλλά και του Σάββα Θεοδωρίδη στις παραπάνω περιπτώσεις. Έτσι πρέπει να γίνεται πάντα! Τέτοια πανό δεν έχουν θέση ούτε στα γήπεδα, ούτε πουθενά!

Όποιος, όμως, υποστηρίζει ότι «δεν είδαμε τόση ευαισθησία για τον κ. Μαρινάκη όπως τώρα για τον κ. Σαββίδη», κοροϊδεύει όλη την κοινωνία μέσα στα μούτρα της!

Εμάς, βέβαια, δεν μπορεί να μας κοροϊδέψει…

Αντί επιλόγου, προσφέρουμε ακόμα δύο περιπτώσεις:

Bonus 1: Στις 24 Οκτωβρίου 2016, στον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναρτούν λίγο πριν την ολοκλήρωση του α’ ημιχρόνου, δύο εμετικά πανό με χυδαίες ύβρεις κατά του τότε υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή. Διαιτητής ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος, που όχι απλά δεν διέκοψε ποτέ το ματς, αλλά ούτε καν ασχολήθηκε με τα βρωμερά αυτά πανό! Ο ίδιος διαιτητής είχε διακόψει το Ηρακλής-Ολυμπιακός στις 6/4/2016…

Είναι η… επιλεκτική ευαισθησία που καταγγέλλει ο Κώστας Καραπαπάς και τα υβριστικά πανό που δεν θέλει να υπάρχουν…

Bonus 2: Το παρακάτω πανό, παρόμοιο με το χθεσινό για τον Ιβάν Σαββίδη, στην ίδια λογική: Θάνατος! Έμεινε 40 λεπτά κρεμασμένο στο ΣΕΦ! Ακριβώς απέναντι από την τηλεοπτική κάμερα! Έτσι, για να το χορτάσει όλη η Ελλάδα!

Υβριστικά πανό: Ιδού η αλήθεια για του Καραπαπά τα παραμύθια