MENU

Αναλυτικά οι φάσεις που απασχόλησαν στα επτά ματς του Σαββατοκύριακου:

ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς 3-1

Δείτε ΕΔΩ τις φάσεις του αγώνα

11': Δεν υπάρχει οφ σάιντ στο γκολ της ισοφάρισης του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Κόντε.

14': Δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ στη διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ Πριτέντα και Χαλκιαδάκη.

84': Σωστές οι κίτρινες κάρτες στον Ντικαμονά, διότι και τις δύο φορές απώθησε αντίπαλο.

Γενικό σχόλιο: Πολύ καλή η διαιτησία του Ζαχαριάδη και των βοηθών του, Μερκενίδη, Νικολαΐδη.

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 1-0

Δείτε ΕΔΩ τις φάσεις του αγώνα

38': Η δεύτερη κίτρινη κάρτα που έδειξε ο Στυλιαράς στον Καλτσά δεν υπάρχει, διότι το φάουλ που προηγήθηκε το έκανε ο Γιαννούλης στον παίκτη του Αστέρα. Ούτε και η πρώτη κίτρινη (19') όμως ήταν σωστή.

61': Σωστή η δεύτερη κίτρινη στον Ιγκλέσιας, διότι χρησιμοποίησε το χέρι του στο πρόσωπο του αντιπάλου. Σωστή και η πρώτη κίτρινη που δέχτηκε για επικίνδυνο παίξιμο.

Γενικό σχόλιο: Με λάθη η διαιτησία του Στυλιαρά στον πειθαρχικό έλεγχο, σωστοί οι βοηθοί Κουράκης και Μεϊντάνας.

Πανιώνιος - Ολυμπιακός 3-4

Δείτε ΕΔΩ τις φάσεις του αγώνα

59': Η βοηθός Κουρομπύλια κακώς σταματάει επίθεση του Πανιωνίου με οφ σάιντ στον Μασούντ.

82': Ο Σπιριντόνοβιτς είναι κάτοχος της μπάλας, ο Προτό πέφτει για να τον ανακόψει, αλλά δεν βρίσκει τη μπάλα, παρά μόνο τα πόδια του αντιπάλου του. Σωστά καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου από τον διαιτητή Ευαγγέλου, σωστά δεν έβγαλε και κίτρινη κάρτα.

85': Φορτούνης και Οικονόμου διεκδικούν τη μπάλα, δεν υπάρχει καμία παράβαση πέναλτι στο πέσιμο που έκανε ο παίκτης του Ολυμπιακού στην περιοχή του Πανιωνίου. Λάθος ο καταλογισμός του διαιτητή.

92': Ο Χατζισαφί δέχεται τη μπάλα από συμπαίκτη του, η οποία χτυπάει στον ώμο και δεν υπάρχει χέρι. Ο Φιγκέιρας προσπαθεί να κόψει τη μπάλα από τον παίκτη του Πανιωνίου, αλλά βρίσκει μόνο τα πλευρά του αντιπάλου του και τον ρίχνει στο έδαφος. Υπάρχει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και κίτρινη κάρτα που δεν σημείωσε ο Ευαγγέλου.

Γενικό σχόλιο: Με σοβαρά λάθη η διαιτησία του Ευαγγέλου, ένα λάθος από την α' βοηθό Κουρομπύλια, καλός ο β' βοηθός Καμπούρης.

ΠΑΟΚ - Λαμία 4-0

Δείτε ΕΔΩ τις φάσεις του αγώνα

70': Σωστά η δεύτερη κίτρινη κάρτα και η αποβολή στον Αναστασόπουλο της Λαμίας, για κράτημα αντιπάλου σε υποσχόμενη επίθεση του ΠΑΟΚ. Σωστή και η πρώτη κίτρινη στον ίδιο ποδοσφαιριστή για επικίνδυνο παίξιμο.

Γενικό σχόλιο: Σε ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι χωρίς δύσκολες φάσεις, ο διαιτητής Τζήλος και οι βοηθοί του, Βασιλόπουλος και Κελάζογλου πέτυχαν στο έργο τους.

Απόλλων Σμύρνης - Κέρκυρα 0-0

Δείτε ΕΔΩ τις φάσεις του αγώνα

62': Σωστά αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντουαλά της Κέρκυρας για επικίνδυνο παίξιμο. Σωστή και η πρώτη κίτρινη του Καλογερόπουλου για τον ίδιο λόγο.

Γενικό σχόλιο: Πολύ καλή η διαιτησία του Καλογερόπουλου και των βοηθών του, Ακρίβου και Χαρσιώτη.

Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 0-1

Δείτε ΕΔΩ τις φάσεις του αγώνα

Γενικό σχόλιο: Πολύ καλός ο διαιτητής Μπλάνας και οι βοηθοί του Αλεξέας, Μπαλτάς. Τελείωσαν ένα δύσκολο παιχνίδι χωρίς κανένα παράπονο από τις δύο ομάδες.

Ξάνθη - ΑΕΚ 1-1

Δείτε ΕΔΩ τις φάσεις του αγώνα

55': Σωστή η δεύτερη κίτρινη κάρτα που δείχνει ο διαιτητής Παπαδόπουλος στον Φλίσκα για επικίνδυνο παίξιμο, όπως και η πρώτη για τον ίδιο λόγο.

72': Σωστή η αποβολή με απευθείας κόκκινη στον Σβάρνα της Ξάνθης, διότι ανέκοψε τον επιθετικό της ΑΕΚ ο οποίος βρισκόταν -εκτός περιοχής- σε προφανή θέση για γκολ.

88': Στο γκολ της ισοφάρισης της ΑΕΚ, ο Βράνιες βρίσκεται λίγο πιο μπροστά από τον προτελευταίο παίκτη της Ξάνθης και είναι σε θέση οφ σάιντ.

89': Ο Αραούχο κάνει επικίνδυνο φάουλ χρησιμοποιώντας τις τάπες του, βρίσκει τον αντίπαλο στα πόδια και θα έπρεπε να δεχτεί κόκκινη κάρτα κι όχι κίτρινη που του έδειξε ο διαιτητής.

Γενικό σχόλιο: Συνολικά είχε μία καλή διαιτησία και προσπάθησε να κόψει το καρπούζι στη μέση, γεγονός που πιστοποείται κι από το ότι έμειναν με κάποια παράπονα και οι δύο ομάδες. Λάθος από τον βοηθό Σίπκα στο γκολ της ισοφάρισης, σωστός ο β' βοηθός Καραγκιζόπουλος.

Μιντιούρης στο SDNA: «Καμία παράβαση στον Φορτούνη, δεν πήρε πέναλτι ο Πανιώνιος»