MENU

Οι Θεσσαλονικείς έμειναν στο 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ, αφήνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς στην "AEL FC Arena", με την ισοφάριση να έρχεται στο φινάλε. Τα πράγματα ωστόσο θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά αν στο 68' δινόταν η εσχάτη των ποινών στο μαρκάρισμα του Ρέντζας στον Μάτος, μετά από εκτέλεση πέναλτι. Ο αμυντικός των γηπεδούχων "γκρέμισε" τον Βραζιλιάνο μπακ, αλλά ο διαιτητής Κατσικογιάννης έδειξε "παίζετε".

Η φάση αυτή είναι και το σοβαρότερο λάθος που χρεώνει σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο παρατηρητής Γιάννης Σπυρόπουλος στον ρέφερι από την ΕΠΣ Ηπείρου και του βάζει παραπεμπτικό βαθμό. Την ίδια στιγμή όμως ο Κατσικογιάννης τα... έχασε στον πειθαρχικό έλεγχο του παιχνιδιού, καθώς επέτρεψε το σκληρό -εώς αντιαθλητικό σε κάποιες περιπτώσεις- παιχνίδι κυρίως από πλευράς Λάρισας, ενώ μεταξύ άλλων του καταλογίζει κι ότι δεν έπρεπε να τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα τους Ζαμπράνο, Μαουρίτσιο.

Για τη φάση του πέναλτι ωστόσο αναμένεται να έχει πρόβλημα και ο πρώτος βοηθός Ιορδάνης Δημητριάδης, καθώς θα έπρεπε να βοηθήσει τον Κατσικογιάννη. Σε ό,τι αφορά τον β' βοηθό Ποντίκη έχει χρεωθεί μία λάθος υπόδειξη στο 1ο λεπτό, αλλά δεν πρόκειται να έχει πρόβλημα.

Πικρή δικαίωση ΠΑΟΚ: Παραπέμπεται ο Κατσικογιάννης